Ibland behöver man rövas bort


Jag älskar när Gustav smider planer som inte jag känner till. Det gjorde han häromdagen. Nu är det jag som drar det stora lasset hemma och Gustav har jobbat och åkt på racerförarkurs. Den tiden på banan är han så värd. Men när man unnar honom något så hamnar det inte i glömska. Han ordnade barnvakt i smyg och tog med mig ut på middag. Faster Hanna la barnen åt oss. Jag blev så glad.Weekends i all ära, men vad mycket en liten middag på tu man hand kan göra. Jag är så tacksam! Går ni på dejter? Hur går det? 

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Ibland behöver man rövas bort”


 1. Maria skriver:

  Den översta bilden av er borde du printa, det är en av de finaste jag sett av er.

  Jag tänkte tipsa om ett klipp jag nyss såg på youtube. Om du inte är in the mood för något som ej är positivt eller hur man ska kalla det (jag grät när jag såg det), så fortsätt inte läsa nu. Det är ett klipp där Ellen DeGeneres blir intervjuad av Barbara Walters och bl.a. talar om att hon blev sexuellt utnyttjad/utsatt för övergrepp av sin styvpappa och hennes mamma fortsatte vara ihop med honom, för hon trodde inte på Ellen. Jag vet inte hur man gör när man länkar, så googla Ellen DeGeneres sexual abuse. Intervjun börjar vid ca 4.45 min in i klippet. (Anledningen till att jag tipsar om det är för att jag tänker att det kanske kan hjälpa dig och andra lite, som varit utsatta för pedofiler. Att se en person som i vuxen ålder ändå har lyckats få ett bra liv och vara en bra människa. Jag har själv varit utsatt och tycker det kan ge en både hopp och tröst. Och även större förståelse för vad man varit med om och hur det har påverkat en. Likadant när du gick ut med vad du varit med om. Du hjälper inte ”bara” barnen, utan även vuxna som varit utsatta).

 2. Alexandra skriver:

  Åh vad fint gjort! <3 Älskar överraskningar… men var rätt dålig på dejt nights med mitt ex 😉

 3. Anna skriver:

  Vi har date night ikväll! Ser så mycket framemot det! Vi har varit ihop i 8 år men älskar våra dejter, då känns det alltid som att vi nyss blivit ihop.

 4. Susanna skriver:

  Dejt varje dag tycker jag att vi har. Vi pussas, hånglas och får till det ganska ofta. Jag har turen att ha träffat en man som tycker precis som jag att hemma är bäst. Vi har krogat så mycket när vi var unga så det räcker och blir över. Nog mycket därför också. När barnen somnat (speciellt helger) korkar vi upp en flaska vin och slänger upp lite tugg på bordet. Tadaa! En dejt! Här behövs ingen restaurang Vardagar typ samma fast sällan vin, bara tugg

  Någon här som testat dateboxen man kan prenumerera på?

  • Susanna skriver:

   Mina smilisar kom inte med!! Ser lite surt och pekpinneaktigt ut utan. Hoppas ingen uppfattade mig så. För pekpinnar är jag själv allergisk emot! 🙂

 5. lillajag skriver:

  Åh vilka fina bilder på er! <3 Underbart med dejt ^_^
  Här får det bli lunchdejter om det ska bli barnfritt, i övrigt får barnen hänga på. Vi har lärt oss att ha dejt på IKEA (där barnen vill bli inlämnade på Småland), eller så får barnen haka på ut på restaurang och hotellvistelser. Ingen idé att jämföra med hur det kunde ha varit, för det ändrar ju ingenting. Men vi lyckas ändå få till dejtstämning ganska ofta, även om det inte blir lugn och ro över ett glas vin och tända ljus :p

 6. Anna skriver:

  Jag har aldrig kommenterat här innan men ville bara tacka dig för din senaste bok. Jag har velat läsa den sen den kom ut men inte vågat. I går tog jag mod till mig och köpte den. Nu är den utläst trots att jag har en 2,5åring och en på 9månader. (Det har blev lite mindre sömn än vanligt natten till idag :))
  Vilken otroligt stark människa du måste vara! Att du bara tagit dig igenom allt det hemska. Stort tack för att du dessutom orkade skriva denna bok och berätta om allt du varit med om.
  För någon månad sedan skrev du i ett blogginlägg under en bild på din man och dotter att ”en del saker tar livet igen”. De orden återkommer till mig ibland. Jag tycker det var så vackert formulerat. Jag tänkte även mycket på de orden när jag läste din bok. Det var liksom skönt med en påminnelse om att du tagit dig igenom och är på ett mycket bättre ställe nu.
  Hoppas ni har en urmysigt dejt!
  Tack igen och världens största kram till dig

 7. Är just nu med min pojkvän på en liten avstickare från hans sommarvardag på Stanford – vi hyrde bil och körde till Lake Tahoe för att åka vidare till Napa Valley i morgon. 2500 kr för ett 2-3 stjärnigt bed&breakfast, pga 4th of July osv – men oj så värt ändå 😉

 8. Svår kronisk PTSD (DET FINNS HOPP FÖR KÄRLEKEN ) skriver:

  Bevara den fina känslan och relationen i er kärlek för alltid. Mina dater med mitt ex har varit precis så där i början. Men det bytes ut till våld hot och kränkningar. Vi hade en lång relation med flera barn och mycket Trauma. Men såg er på bilden och kände att det finns hopp att möta en ny kärlek som visar att världen är full av kärlek❤

 9. pecawe skriver:

  Jag och maken är väldigt duktiga på att smita iväg utan kidsen på allt från bio och middag till långweekends i någon storstad. Eller faktiskt bara skicka iväg kidsen och vara hemma själva med varandra. Efter 15 år tillsammans pirrar det lika mycket som i början och det är nog tack vare att vi regelbundet prioriterar tid tillsammans. Mycket viktigt!

Lämna en kommentar