Koll på läget från hängmattan med Kollektiva


Hur mår ni? Hänger ni i era hängmattor ännu? Jag älskar att semestern närmar sig och då vill jag göra minsta möjliga ansträngningar och kan jag så vill jag göra något bra med minsta möjliga ansträngning. Hade jag kunnat så hade Gustav fått gå till gymmet åt mig och ändå blivit vältränad på samma gång. Det går inte riktigt. Men jag kan fortfarande ligga i hängmattan och kolla in min pension och mitt PPM—spar med några klick. Jag tycker det är så skönt att man kan kolla sina fondval med ett klick. Känns extra skönt under semestertider. Med KollektivaFondval du se hur du ligger till med dina fondval med några klick.

IMG_0873

/Elaine, ska se till att Gustav kollar det från sin hängmatta.

 

I samarbete med Kollektiva.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar