Livet har sin gång


Jag är rätt ledsen. Jag vet att livet har sin gång och man hade inte älskat det lika mycket om man hade haft ett evigt sådant. Jag älskar livet och jag älskar mina människor i det. Men jag tycker bara inte om delen där man ska ta farväl, för alltid. När livet har sin gång och folk man älskar går iväg för att inte komma tillbaka.Dessa två. Farmor (min adopterade farmor sedan 2012) och farfar. Gå inte. Kom tillbaka. Eller lova i alla fall att vi ses igen. Det skulle vara så kul att efter jag slutit mina ögon i detta liv får vakna upp till ett annat där ni väntar i en mycket bättre värld än denna. 

Bloggvännerna har ordet

13 svar till “Livet har sin gång”


 1. Magdalena skriver:

  ❤️

 2. Amelie skriver:

 3. Carolina skriver:

  ❤️

 4. charlotta skriver:

  Saknad och sorg är kärlekens baksida. Alternativet är att aldrig uppleva dess framsida. Och det är inget bra alternativ. Ju mer kärlek, desto mer sorg. Men det är värt det. För att citera Bibeln:
  ”…och dessa tre består:Tro hopp och kärlek”. Klart ni ses igen! Er kärlek är bestående!

 5. Li skriver:

  Vi går alla.
  Jag är 56 år. Min mor gick bort för 3 år sedan. Vi talades vid i telefon minst 2 ggr/dag. Jag /vi besökte henne varje vecka.
  Saknar henne enormt mycket. Jag tror hon ska ringa – snart.
  Vi får liv och vi förlorar delar av våra liv. Så är det, det viktiga är att vara tacksam och att minnas.
  Ingen kommer fysiskt åter men de finns i våra hjärtan och i våra minnen.

 6. Annika skriver:

  Så tänker jag med. Att vi ses igen. Sonens pappa gick bort för 3 år sen. Nyss fyllda 40. Så tills vi ses igen uppdaterar jag honom med små mentala samtal om hur det går för vår son och hur stolt han ska vara som har en så fin unge. Jag kan inte leva med tanken på att det tar slut.

 7. Emmie skriver:

  ❤️

 8. Tatiana skriver:

  VAD FINA! Din farfar verkade vara helt fantastisk! Du har en fin familj!
  Livet är svårt…..ofta.

 9. Annica skriver:

  Pappa dog i maj i år. Jag är 26. Äldsta syskonet är 28. Yngsta är 18. Vi har förlorat vår klippa och vår hjälte. Känns riktigt jobbigt. Ovh det jobbigaste? Jag hann inte dit innan han dog.

 10. Paulina Gunnardo skriver:

  Sådana farväl är alltid jobbiga.. Känner med dig <3
  Men jag tror att vi kommer att ses igen. Och sett till evigheten så är tiden här på jorden väldigt kort.

 11. wigwag skriver:

  Din farfar är stolt över dig. Det var han redan medan han levde. Jag vet det för han visa stor kärlek till dig. Störst av allt är kärleken. Och den dör aldrig. Detta predikade redan Jesus. Och det var förmodligen så hans ord om evigt liv i himmelriket skulle tolkas. Den som känner djup kärlek till någon dör aldrig medan den personen fortfarande lever. Hen finns kvar som en strålningsaura av kärlek till den levande personens hjärta. Din farfar lever kvar i dig Elaine. Det tror jag på.

Lämna en kommentar