Original fucking åmål


Känner ni igen hissen? Det är vår gamla hiss. Jag tog den en våning häromdagen för att hälsa på vår förra granne. Vilka nostalgikickar jag fick. En våning upp. Det är mycket bättre ljus i denna hiss mot den vi har nu. Tycker tom att man ser bätte ut i gamla åmålhissen. 😉 

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Original fucking åmål”


  1. Isabella skriver:

    Du har verkligen fått en snygg stil på senaste tiden! Alltid snyggt klädd, kul!

  2. Jag har ett gäng snyggspeglar som jag oftast väljer. En del speglar underviker jag som pesten. Hade utan tvekan gått en omväg för en bra spegel 🙂
    http://yohannaafskovde.se

  3. Caroline skriver:

    Elaine, kan du berätta historien bakom denna hiss, varför detta namn? Jag skrattar lite inombords då jag kan tänka mig med din superhärliga humor att det garanterat har någon rolig och bra historia för detta, dela gärna med dig! 🙂 Kram till dig!

Lämna en kommentar