Morsning Måns Ma Milk Bitch


Tjänna mina transportstyrkor! Mår ni bra? Jag mår tiptop förutom en konstig dröm jag hade. Jag hade en tonårsdröm och jag var tillsammans med Måns Zelmerlöf. Han var en nybakad artist och hade fått för sig att satsa på hiphop medan jag inte kände att det var hans gren riktigt. Han ville hångla och trots att jag någonstans förstod att jag var sjutton år och han med i drömmen så kändes han fruktansvärt ung. Det kändes så fel. Sen hade jag fortfarande mjölk i brösten i drömmen så jag bad honom att låta dom vara. Men han gav ifrån sig höga wanna-be-cool-ljud ”det är chill ma milk bitch, d chill”! Ambitionen var att lugna mig, det gick sådär. Mitt i hånglet kunde han ställa sig upp och rappa svindåligt. Han hade någon alternativ guldkedja med my little ponys hängandes för att skapa en ny trend. Jag höll på att skämmas ihjäl men låtsades digga plikttroget med en mental skämskudde framför mig. Jag undrade hur fan vi lyckades bli ihop och ens hångla. Jag kan säga att han såg inte ut så här i drömmen.

Snarare så här, med en massa my litte ponys runt halsen.

Jag vågar kalla det en mardröm. Vad drömde ni?

/Elaine, hoppas på en lång tråd av drömmar. 🙂 

Bloggvännerna har ordet

20 svar till “Morsning Måns Ma Milk Bitch”


 1. Hanna skriver:

  HAHAHAH!! – jag drömde också om Månsan, orkar inte förklara hela köret men vi var lite into varandra men jag var tillsammans med min pojkvän.. så det gick inte riktigt. Men under drömmen så mysflirtade vi, ni vet när man hamnar bredvid varandra konstant och råkar röra varandra hela tiden och pirret är ett faktum hahahaha??

  Aja så glider jag in här i min vanliga morgonrutin och ser detta.. hahaha! Halvkul ändå :):) kram!

 2. Hahaha. Älskar drömmar ändå.

  Jag drömde att någon hade ett gruppass på gräset utanför vår lägenhet, supertidigt på morgonen. Och jag tänkte ”fan jag borde ju gå upp och vara med och träna när de gör det såhär nära mig” – liksom väldigt behändigt.

  Det var kanske inte jättekul iofs, men det var nattens dröm.
  Häromdagen vaknade jag upp i tårar, det händer också då och då…

 3. Emma skriver:

  När man drömmer om att man är intim med någon är det en sida av sig själv man vill komma närmare, sägs det. Och är det en kändis, vad representerar den personen för en själv. Men din var tricky iom att Måns inte var sig själv! 🙂

  Själv hånglade jag lös med Kramer i Vänner en natt, på den tiden han var mycket i rutan. Han var fantastisk, haha! Konstigt val av min hjärna ändå. 🙂

 4. Isabel skriver:

  Gav upp vid 05 imorse, har drömt samma dröm hela natten. Vet inte varför jag drömde som jag gjorde men var som en Saw film, riktigt hemskt. Jag drömde om människor som bokstavligen slets isär, torterades fram för mig och alla som försökte rädda mig dog. Själv var jag oskadd i mitten av allt kaos. Har inte sett en skräckfilm på flera år. Men kan lova att det var skönt att vakna upp i en trygg lägenhet brevid kärleken till en dag fylld av solsken.

  Hade nog gärna haft din komiska mardröm istället 🙂

 5. Ninni skriver:

  Åh, så himla roligt!! Hoppas Måns på något sätt snubblar över din rapport så han också får fnissa lite. Detta var precis vad jag behövde efter ett hemskt dygn när jag har grälat med mina närmaste och känner mig väldigt låg.

 6. Theres skriver:

  Jag drömde att min pojkvän plötsligt blivit homosexuell och pippade loss med okänd man på en brygga. Väldigt märkligt och ångestladdat, var väldigt tacksam när jag vaknade och han fortfarande låg bredvid mig, haha

 7. linnea skriver:

  Jag ”vaknade” inatt och insåg att min sambo var en främling. Jag fick panik över att här ligger jag naken med en främling i sängen?!! Så jag klev upp med täcket noga virat om mig så främlingen inte skulle se, klädde på mig och somnade sen om igen. Imorse vaknade jag med kläder på mig och en sambo som frågade varför jag hade kläder på mig, haha.

  • Anli skriver:

   Åh! Det här är jag med om OFTA! Jag vet inte vad det innebär, så konstigt! Har aldrig hört någon annan säga att det har hänt dem, så jag blev verkligen glad när jag läste ditt svar. Jag sätter mig upp i sängen och i något halvvaket tillstånd så inser jag till min förfäran att det ligger en främmande man bredvid mig och jag är NAKEN eller har endast trosor på mig. Vad ska han tro?? Så då måste jag gå upp och klä på mig, snabbt som attan. Skäms gör jag under tiden, något otroligt. Och oftast vaknar jag mitt i att jag tar på mig kläderna, ståendes bredvid sängen. Då skäms jag ännu mer och smyger ner i sängen igen. Så ofta när jag vaknar på morgnarna ligger den en hög med kläder nedanför sängen och ibland har jag på mig morgonrocken. Helt sjukt. Gör andra tokiga saker på natten också, ”vaknar” och tror att jag har glömt någon utomhus, det kan vara en kompis, mamma, svärmor eller katterna. Får panik och tror att de har varit utelåste i flera timmar när jag har gått och lagt mig istället för att släppa in dom. Jag tror alltså att de står utanför huset/på altanen och är ledsna/arga för att de inte fått komma in. Vaknar oftast när jag står och spanar ut genom altandörren, och inser då att nääää detta händer nog inte. Jag har t.om. gjort detta på ett hotell en gång, vaknade när jag stod i trosorna och tittade ut genom kikhålet i dörren. I trosor. Paniken när jag tänker tillbaka på vad som hade hänt om jag hade öppnat dörren, gått ut och den hade slagit igen bakom mig… hu!

   • Hmm skriver:

    Om du skulle kunna sova bekvämt med ett nattlinne eller tisha så kanske det skulle hjälpa dina problem lite?

   • wigwag skriver:

    Låter som nån form av sömn afasi tycker jag. Man är vaken och hallucinerar men kroppen sover. Men inte i ert fall då eftersom ni var uppe och gick. Hur som helst ett skumt tillstånd. Nåt att kolla opp kanske?

   • Anli skriver:

    Det händer oavsett vad jag än sover i tyvärr. Ja jag har faktiskt funderat på att kolla upp det, för det är ju helskumt. Stör ju sömnen rätt rejält också. Ska googla på sömnafasi, tack!

   • Jolin skriver:

    Brukar också drömma liknande då och då. Jag tror att jag vaknar, men egentligen halvsover jag nog. Upptäcker att jag ligger jämte en främling och tänker att jag snabbt måste klä på mig eftersom det är så pinsamt och funderar på hur jag ska kunna smyga ut ur rummet utan att främlingen märker det. När jag ställer mig upp brukar jag oftast vakna till och upptäcka att jag visst är gift med ”främlingen” och kan lägga mig igen 🙂

 8. Bambu skriver:

  Haha!!! Jag drömde en riktig bajsdröm inatt. Det var min examensdag och jag gick på toan, men bajset hamnade in i klänningen… Och när jag gick tillbaka till festsalen och satte mig så märkte jag att det var små bajskorvar på golvet hela vägen från toan… Och folk trampade på dom. Alltså, variftån kommer alla drömmar?!? (Har ett barn och gravid)

 9. Jessica skriver:

  Hahahaha!!! Nu har jag fulskrattat högt i min ensamhet på subway men jag ägde det! Nä men shit vad kul haha

 10. Hmm skriver:

  Minns sällan mina drömmar och jag tror också att jag inte drömmer så ofta som jag borde. Jag har knas med sömnen rent allmänt så jag tror att det beror på det. På sitt sätt rätt skönt tycker jag för även när drömmen är bra så gillar jag inte känslan av den innan jag vaknat upp ordentligt. Jag ogillar känslan av limbo och det är nog därför som jag inte gillar att bli full heller. På sin höjd salangsberusad.

  #kontrollfrek

 11. Hahaha! Jag ska springa min första mara på lördag (hoppas jag, jag är råförkyld nu) och i natt drömde jag att starten på maran gick inne i slottet och att den första milen var att vimsa sig runt i korridorerna där. Jag kom liksom på mig själv hur orimligt det var när jag i drömmen höll på att klättra ut genom ett fönster för att jag trappat bort banan och absolut ville komma tillbaka till tre-kilometersmarkeringen. Askonstig dröm. Har aldrig varit på slottet (naturligtvis, typ) och fattar inte varför min hjärna placerade mig och Stockholm Marathon där i drömmen… Möjligtvis spelade det roll att båda våra barn låg och sov typ på mig, och att min kropp liksom tyckte att det var rimligt att drömma om extrem trängsel. Ha, knäppt var det i alla fall.

 12. Sofia skriver:

  Tänkte inte berätta om en specifik dröm men om mina häftiga drömuppleveler. Jag hade jättemycket mardrömmar som mindre. Tills jag började drömma klardrömmar, sk lucid dreaming, vilket innebär att mitt i en dröm så blir man medveten om att man drömmer och kan styra det som händer. Nu kan jag, varje gång något läskigt händer, ”byta dröm”. Dessutom kan man testa på lite vad man vill, flyga osv 🙂 Händer någon gång i veckan… Ni borde försöka testa det allihopa. Jag har alltid kommit ihåg mina drömmar ganska bra och efteråt tänkt igenom eller försökt skriva ner vissa. Tror det är nyckeln till klardrömmarna, att man liksom börjar känna igen saker som händer återkommande och liksom associera de specifika händelserna till att det är en dröm.

 13. Linda skriver:

  Hahahahahaha! Det här är det roligaste jag läst på evigheter! Jag skäms alltid för att mina drömmar är konstiga, men det här toppar ju det mesta. Kram!

Lämna en kommentar