En paus från kidsen


Jag tänker tillbaka på Amsterdam ibland. Det var ju bara en vecka sedan, men ändå. Tänker på hur bra vi hade det. Hur mycket vi skrattade, hånglade och pratade. Stannade upp på gatan och bara kysste varandra. En sån sak.

Jag håller med er. Man behöver inte åka till ett annat land för att få den där andningspausen. Man kan ta tåget till Skåne. Vi tar nog tåget till Köpenhamn i höst. Jag längtar redan nu, samtidigt som jag vet att jag saknar kidsen. Det är väl det som är tanken. Ta lite tid ifrån för att ha chans att sakna. Men också ta lite tid tillsammans för att ha en chans att komma ihåg varför vi valde varandra. 🙂

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “En paus från kidsen”


 1. Chatrine skriver:

  En av mina vänner gnällde som attan på en annan kompis för att de var egoistiska och dåliga föräldrar som lämnade bort sina små barn (2 och 5 år) en hel helg. Hon var rejält spydig med många nålstick i mammahjärtat hos min vän. Nu, efter 6 år är de fortfarande lyckligt gifta, gör fortfarande små helgresor på tumanhand och har 2 barn till. Min gnällkompis är skild sen drygt 4 år, hennes man är omgift och hon sitter fortfarande och gnäller över sveket.
  Jag säger inte att det alltid går så, absolut inte. Men en relation behöver näring, att vara en familj stärker och är helt underbart men man måste komma ihåg basen. Det som är grunden till familjen är ju relationen mellan föräldrarna. Om man inte har föräldrar, syskon som kan vara barnvakt, kolla bland era vännner, ni kanske kan ’bytlåna’ barn en natt eller kväll så blir det winwin för bägge 🙂
  Klokt av er att lägga tid på att behålla er relation. Det är verkligen en investering i er familj.

 2. Nillea skriver:

  När jag var liten sov vi en natt i månaden (ungefär) hos grannkompisar och en natt sov de god oss. Det gav föräldraparen en dejtkväll i månaden. Antingen för att gå ut eller för en lugn kväll hemma.

  Vi barn hade skitkul på övernattningen och föräldrarna mådde bra.

 3. Jessika skriver:

  Var i vintras på Teneriffa på långweekend med min man vår första resa utan barn, men definitivt inte den sista <3
  Kram till dig

 4. Johanna skriver:

  Nybliven mamma så just nu känns det som att jag aaaaaldrig frivilligt kommer att vilja vara ifrån min dotter ens över natten, men så inser jag att joo, det kommer en tid sen också. Och hon vinner ju också på det i längden, att mamma och pappa har det bra tillsammans. Ni är så fina tillsammans, så fint ni vårdar er kärlek också! Kram

Lämna en kommentar