Business outfit med en tanke


Klänningar är mitt nya. Jag trotsar alla trauman och föreställer mig att jag ger min pappa feta pungsparken och bryter av händerna han antastade mig med. Sen bär jag klänning och kjol med rak rygg. Aggressivt? Ja, men det är ju bara en tanke som dessutom hjälper mig att ha på mig vad jag vill. Fin tanke tycker jag.

Bloggvännerna har ordet

17 svar till “Business outfit med en tanke”


 1. Apolonia skriver:

  Enig Elaine, fin tanke. Du ser bragende godt ud.

 2. Mollan skriver:

  <3 <3 <3

 3. Emma skriver:

  Vet att vi skulle sluta kommentera varandras utseende och så, men.. nu skiter jag i det för satan i gatan vad snygg du är! Det strålar om dig! <3 Och om det är okej så sparkar och bryter jag också lite kroppsdelar mentalt, både på din pappa och alla andra idioter i denna värld.

  • elaineeksvard skriver:

   Haha, tack snälla för både mental fight för mig och beröm. <3 Mig får man ge hur många komplimanger man vill, jag tar inte illa upp. Kram!

 4. Du är så klok du! Puss i pannan på dig, sötorangutang! ♥

 5. Helena skriver:

  En liten fundering. Känns det inte fel att kalla honom för ”min pappa” efter allt han gjort mot dig?

  • elaineeksvard skriver:

   Bra fråga. Ja, han är inte värd den titeln. Men samtidigt vet jag inte vad jag ska kalla honom. Min förövare? Pedofilen. Att säga pappa bevarar ändå tragiken och allvaret i det jag blivit utsatt för och det tycker jag är bra.

 6. Cosima skriver:

  Ja, så bra! Jeg skal prøve å tenke det samme! Satt nettopp og så på et fint skjørt jeg kunne tenkt meg, men vurderte å la vær, men nå tror jeg at jeg kjøper det på trass!

 7. Hmm skriver:

  Heja dig & kram!

 8. Emma skriver:

  Instämmer med Emma ovan, att vi ska inte kommentera varandras kroppar, men jag tänkte när jag såg bilden: Vad vacker du är Elaine!!! Du strålar!

  Vill passa på att berätta att jag följt dig i jag vet inte hur många år och tycker att du är väldigt inspirerande! Jag är 23 år och trots att jag inte är i exakt samma skede som du i livet finns det någonting som gör att jag kan känna igen mig i dina berättelser. Du och din blogg ger mig glädje, allvar, inspiration och mycket mer och framför allt är du en inspiration för mig!

  Du verkar vara en oerhört härlig person Elaine och jag älskar hur du blandar stort och smått, vitt skilda ämnen och berikar andras liv genom din blogg. Stort tack Elaine! Fortsätt göra det du gör. Jag önskar dig all lycka och hoppas på att få höra dig föreläsa någon gång i framtiden.

 9. Diana skriver:

  du är bara så vacker och det där var lite intressant faktikt. är det upplevelsen eller vad man kallar det, som gör att du inte använder klänningar? Jag gör inte heller det men av anledning att jag är en byxtjej. Men det var rätt intressant det du skrev ändå.

 10. Sofia skriver:

  Jätte snygg! Är precis i min stil också så jag måste fråga vart den är ifrån?

 11. wigwag skriver:

  Du är så snygg…

 12. Annelie skriver:

  Du är supersnygg i klänning också!

  Jag har en fundering med det här hur man ska lära barn ”stopp min kropp”. Min dotter är 3 år och har fortfarande blöja. Jag tycker det är svårt att lära henne att detta då förskolan byter blöja på henne. Har du något tips?

 13. Therese skriver:

  Det gör du rätt i! Låt ingen annan bestämma vem DU är!

 14. Ninni skriver:

  Det du utstrålar på fotot kan ingen ta dej ifrån dej. Du ser jättefin ut. You go girl! Kram

Lämna en kommentar