It’s monday


Godmorgon mina älskade vårrullar! Mår ni bra? Jag sitter i taxin på väg till Umeå där jag har en storföreläsning tillsammans med andra föreläsare. På mig idag har jag en ny topp som egentligen ska vara en snygg träningstopp. Men jag gillade den så mycket att jag har på mig den till jobbet idag.


Evelyn sov hela natten och jag är så tacksam för det. Hon är ju ett år nu. Vi firade med några vänner och familj i lördags. Sen var det mors dag också som jag firade med min mamma.

Hur var er helg? 

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “It’s monday”


 1. Kunde inte låta bli att fastna på att du ”sitter i en taxi påväg till Umeå” inte taxi hela vägen hoppas jag? För det lär nog ta ett tag 😉

  Helgen var rätt behövlig —> http://jennifersandstrom.se/2016/05/29/rehabhelg/

 2. Therese skriver:

  Sjukt snygg topp – vad är det för märke?

 3. esterii skriver:

  Helgen var fantastisk, en gåva av sol…

 4. Hockeysmurf skriver:

  Träningstopp!? Galet läcker!

  En lång och skön helg med hundpromenader i skogen, livet är härligt!

 5. Sanna skriver:

  Helgen var helt okej, ungarna och gubben var underbara! Var på BH-party, hej tuttar! Hittade en korsett som var alldeles för dyr men passade mig som en smäck. FAN, varför provade jag?! Morsan erbjöd sig att betala den och nu sitter jag med ett samvete av bly. 2500 :- Man gifter sig bara en gång, sa hon lilla mamma… Tillhörande trosor 800 kronor. VAD TUSAN VAD ALLT ÄR DYRT! Sitter och tittar på brudklänningar och önskar jag sket pengar.

  Snygg topp! Ha en trevlig resa till Umeå 🙂

 6. Ewa skriver:

  Snygg topp, men minus för att bröstvårtorna syns..

Lämna en kommentar