Barnen klagar inte


Kidsen trivdes bra på hotell Tylösand. Många hotell kan ju vara så att man ruttnar på hotellrummet efter ett tag, men vi hade ju en liten tomt som vätte mot stranden och det var inte fy skam. Evelyn stormtrivdes. Bara att få vara med favoriterna fyra hela dagar var inte fel, mamma, pappa, Matheo och vovo. Vi kommer definitivt komma tillbaka, men förmodligen samma tid på året. Lågsäsong passar oss allra bäst om man får välja.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Barnen klagar inte”


  1. Jessica skriver:

    Men jag dör lite!! Så sött hår! 🙂 min ett åring har lika mycket hår som skallepär 😉 längtar tills jag får sätta lite klämmor i hennes hår 🙂

  2. Cecilia skriver:

    Åh så fantastiskt! En fråga. Ser att Evelyn har lockigt hår. Min tös har också superlockigt hår. Hur sköter du det för att det inte ska bli tovigt och ”torrt”? Jag själv har så rakt hår som man kan ha så jag har noll koll känner jag (min sambo som har lockar har ju kortklippt och har noll koll han med hehe)

  3. Maria skriver:

    Åh Tylösand. Har du varit där och föreläst el var det ren semestertripp? Jag minns jag tog tåget till Halmstad och sedan bussen (tror jag det var) till Tylösand just me, myself and I, en gång när jag var ca 14 år. (Kommer från andra sidan Hallandsåsen, så inte så lång resa).Ville bara se hur den stranden såg ut, för jag hade ju hört där skulle vara fint. Det var första gången jag var på en strand där det fanns badvakter i sådana där ”torn”. Hade bara sett det på tv, så upplevde det nästan som lite ”exotiskt”, haha. (Detta var på den tiden då den amerikanska serien Baywatch var väldigt populär).

Lämna en kommentar