Jag är fotografen


DSC02072Och är jag inte det så är jag skeptisk. Det ser man på minen jag har på varje kort där Gustav är fotograf.DSC02163Hur är det hemma hos er? Vem är fotograf och varför?

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Jag är fotografen”


 1. Hockeysmurf skriver:

  Eftersom jag bor själv är det jag som är både fotograf och modell haha!
  Skämt åsido, jag har frilansat som fotograf tidigare och det syns nog, får nån konstig stel min om nån annan ska fota mig. Utom när en av mina vänner (också fotograf) håller i kameran, hon lyckas alltid fota mig så jag blir så där snygg som jag är egentligen. 😀

 2. Maria skriver:

  Det är jag men det är min sambo som säger att jag ska ta kort.

 3. Mollan skriver:

  Det är jag för mannen är så otroligt dålig på att ta kort… Antingen syns d som skulle fotas någonstans låååångt bort med fullt av oviktiga saker runt om (typ vår bebis som en liten fläck ungefär i mitten och sen ett myller av leksaker, klädhögar, diskberg osv på sidorna i naturlig storlek) eller så är det så inzoomat att det som hände försvunnit ur bild. Och mitt huvud blir ALLTID klippt på halva – ”men vaddå jag fokuserade ju på (ex barnet i mitt knä) jag kan ju inte tänka på allt!”

 4. Susanna skriver:

  Båda, fast jag håller i kameran mest tror jag 🙂

 5. Isabella skriver:

  Det är min kille. Han är konstnär och grym på att fotografera också så det är självfallet att det blir han som får fotografera 🙂
  Kolla in själva på http://www.instagram.com/wideart

 6. Susanna skriver:

  Jag är fotografen eftersom min man är för blyg för att våga fota släktingar och vänner. Jag har fotat mycket och kan nog vara rätt kritisk när han ska ta bilder på mig – så det gör han inte då ofta (tyvärr). Resultatet är att 99% av våra familjebilder är på våra barn tillsammans med maken. En utomstående kan nog undra om det finns ngn mamma i familjen egentligen!

Lämna en kommentar