Kanske denna header


Elaine_5När jag flyttar så kommer jag förmodligen ha denna som header, i alla fall en av dem. Oavsett hur ostylad jag är i bloggen så kan alltid denna väga upp. haha. Ger mig mindre dåligt samvete att lägga upp dåliga hårdagar. 20140527-080133Fast jag får aldrig dåligt samvete för ni är tammetusan världens bästa bloggläsare.

Bloggvännerna har ordet

22 svar till “Kanske denna header”


 1. Therese skriver:

  Haha fantastiskt! Lite som när jag vaknar på morgonen efter att ha somnat med fuktigt hår 😀

 2. Annica Magnusson skriver:

  Det är för den positivitet som sprids här, då blir man ju glad själv och börjar sprida det själv också. Helt enkelt ett ekorrhjul av positivitet. Känns riktigt bra att komma in hit då.

 3. Sanna skriver:

  Varför ska du tillbaka till Mama? Har du redan berättat det i bloggen så ber jag om ursäkt då måste missat det…

 4. Ulrika skriver:

  Det enda jag tänker är: ”Shit vad opraktiskt med sådana kläder på gymmet”. Alternativt: ”Har hon öppnat ett gym?”.

  • Jannica skriver:

   Åh, jag som älskade bilden tills jag läste din kommentar! Nu kan jag inte tänka på annat än att hon har öppnat ett gym i icke-träningsvänliga-kläder

   • Ulrika skriver:

    Haha! Sorry.
    Men då är det inte bara jag som ser det om man kolla på bilden ett varv till. 🙂

 5. Mollan skriver:

  Ja… Tycker inte det känns riktigt som den Elaine jag som bloggläsare tycker om dej för – den starka, modiga, busiga, prestigelösa, underbara orangutangen.. Denna bild känns lite för stel, lite för fixad, lite för… Märkligt att va sådär superstajlad på ett gym. Älskade den du satt vid skrivbordet med mateo och Gustav i fotoramen – något åt det hållet tycker jag utstrålar mkt mer harmoni med den du visar oss i bloggen.

 6. Johanna skriver:

  Måste säga att den är klockren Elaine!
  Har följt din blogg då och då eftersom jag själv har en dotter på 1 år och bor i sthlm och tyckte det var intressant ibland att läsa på mama bloggen om det fanns intressanta ställen att gå till med barn eller om det fanns tips o trix kanske.
  Till saken…har läst lite då o då och tycker om din blogg för du är alltid rak på sak och jag känner igen mkt i hur du tänker och tycker så brukar mest läsa och tänka ja precis..EXAKT Elaine! Bra där osv
  Men aldrig svarat…så nu måste jag säga KLOCKREN BILD ELAINE! Jag förstår precis. Du tränar stenhårt men du är även ”business woman” och du har slagit 2 flugor i en smäll kan man säga. Du fick med allt på bilden ! – Du fokuserar mycket på din hälsa och träning men samtidigt så har du kläder som representerar dig i ditt yrke. Klokt!
  Jag gillar tanken….om den nu var så :p Gillar bilden iaf!

 7. Andrea skriver:

  Tycker båda bilderna är fantastiska på sitt sätt, men måste väl välja den övre till bloggheader 😉 Skämt åsido, tycker den formella men snygga klädseln på dig i gymmet presenterar två av dina världar på ett fint sätt. Röstar absolut på den till nya headern!

 8. Anna-Karin skriver:

  Så härligt att gå in och läsa din blogg. Känna att du är min kompis. För att så känns det faktiskt!

 9. Danielas Dagbok skriver:

  den bilden skulle passa superbra som header!!

 10. Eftersom jag också är en orangutang-gymmare så älskar jag bilden! Humor, business och gym, det känns som du tycker jag. ♥

 11. Louise skriver:

  Läser din bok här mitt i natten och blir tametusan stolt över mig själv, vilket är svårt att känna många gånger. Är socialsekreterare och har SÅ många gånger suttit i möten med föräldrar vars barn ”anklagat” dem för otrevliga saker och de sagt till mig att ”han/hon söker bara uppmärksamhet, vilket du förvärrar genom att öppna utredning”, och tagit emot en massa hårda ord och nästintill, och ibland faktiska, hot. Är stolt över att jag alltid valt att bemöta deras argument med att ”men vad kan hända om det ditt barn berättar är sant och jag inget gör, det vill jag aldrig riskera”. Tack för att du bekräftar mig i mitt jobb. Det är sällan jag får veta hur det gått för barnen på längre sikt men jag hoppas och tror att de vet att jag alltid trodde på dem.

  • Magdalena skriver:

   Heja dig! Det är inte så ”bara” att gå emot föräldrar sådär. Skönt att höra att det finns rätt personer på exakt rätt plats! ❤️

  • Josefin skriver:

   Denna kommentar värmde mitt hjärta. TACK för att du står upp för, och tror på barnen! Kärlek till dig ❤️

 12. Maria skriver:

  Tack för att du frågar.
  Brukar som sagt inte lämna kommentarer men gjorde ett undantag denna gång.
  Själv har jag tagit tjänstledigt från mitt jobb då vi är familjehem till en liten kille som behöver mycket stöd för att klara vardagen. Det och andra jobbiga händelser jag har gått igenom gör att jag försöker fokusera på det positiva i livet. Och blir så besviken när jag läser kommentarer som går ut på att sänka och såga andra personer. Gillar inte jag vad någon säger, skriver eller gör. Då talar jag om det på ett konstruktivt sätt. Men är det en blogg med en person jag inte känner då slutar jag läsa helt enkelt.

Lämna en kommentar