Hotell V


DSC02150Är det något som gör Gustav och mig ängsliga på våra resor så är det kaffet. Vi har världens bästa kaffebryggare och kaffet bara måste vara bra dit vi kommer. I Brasilien kan du glömma det, men i Amsterdam hoppades vi på det bästa. Jag bokade hotell på L’Europe och de hade två restauranger med michelin stjärnor. Då bara måste kaffet och frukosten vara bra. Men kaffet smakade te och när man bad om en cappuccino så hade de en maskin som man hittar på konferenscenter, där mjölken inte är mjölk utan något kemiskt som fungerar lika bra som reningsmedel. Så vi gick till hotell V och gick loss på deras brunch istället. Mimosa och Eggs Benedict varje dag. Så värt!DSC02048
Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Hotell V”


 1. Alde skriver:

  Nu blir jag nyfiken, vilken kaffemaskin använder ni och villet kaffe? / Kaffeälskare nummer 1 som inte kan starta dagen utan kaffe 🙂

 2. sophia skriver:

  Det här låter sjukt, men McDonalds har faktiskt väldigt gott kaffe i det flesta städer. Värt att prova för en billig peng.

 3. Maaike skriver:

  Elsker Hotel V <3 Du burde sagt ifra på forhånd, flere 5-stjernershotell i Amsterdam med Michelinstjernerestauranter óg kjempegod kaffe 🙂

 4. Emma Olivia skriver:

  Åh vad jag känner igen det där. Förstår inte hur hotellen kan ha så god frukost (oftast) men riktigt äckligt kaffe.
  Jag blir också supernyfiken, vad har ni för kaffemaskin hemma?

 5. Angelica skriver:

  Det gyllene knepet för bra kaffe när man är på resa: be om en trippel espresso (med mjölk vid sidan av, i mitt fall)! Funkar varje gång, blir lite dyrt på café men om det ingår i frukosten är det bara att köra på.

 6. Jessica skriver:

  Å! Härligt med resebloggande!

Lämna en kommentar