Lite kungen


Jag har klackar höga som hus, men jag sitter ned så det är ingen fara på taket. Vi snackar kungens minnesvärda retoriska ögonblick. 🙂

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Lite kungen”


  1. Alltså, på tal om kungen… Finlands största matvarubutik Prisma har just nu så klockrena tv-reklamer där de driver med svenska kungafamiljen… 😉 Här kan ni se första filmen: http://jennifersandstrom.se/2016/02/23/finland-driver-med-svenska-kungafamiljen/

    De har fått både ris och ros för den här reklamserien.

  2. Maria skriver:

    Jag tittade lite när det sändes på tv4. Jag undrar om du har klurat ut vad han menade med att det bara var tjejer i publiken?

    Jag sitter på bibblan och pluggar nu och fick ett sms att din bok har kommit, har stått i kö hur länge som helst. Sprang till disken och hämtade den direkt. Hoppas på att hitta konkreta råd hur jag kan tänka kring min son. Nu förstördes mitt pluggmode när din bok kom. Tack för den! 😛

Lämna en kommentar