Jesper i Jönköping


Jag hade ett lunhmöte i Jönköping innan min föreläsning. Restaurangen heter Glädje och har supergod mat och bra service. Blev så full i skratt och av värme när jag fick se denna tavla på Restaurangen Glädje.

Det är ju Jespers verk och skälet till att jag anlitade honom som bröllopsfotograf 2011. Hur fin är inte restaurangen btw?FYI: Jönköping är Sveriges mest restaurangtäta ort.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Jesper i Jönköping”


 1. Annica skriver:

  Jag har funderat, och du kanske inte vill svara, så jag ber om ursäkt på förhand isf. Men.. I inlägget om ryggradslösa män och häxor. Du skrev att du bodde hos din pappa ett tag som tonåring då din mamma och du bråkade mycket. Hur hänger det ihop med att din mamma kämpade för att du skulle slippa behöva träffa din pappa?

 2. Jönköping var en sjukt trevlig studentstad att bo i 2010-2013. Studentlivet var toppen och staden är kompakt = nära till allt! + att den växer och utveklas och sådant är ju alltid kul. Denna restaurang är ny sedan min tid, ser topp ut!

  Glad vappu på dig Elaine! <3 (Vappu, som valborg kallas i Finland, och här firas det ännu mer!)

 3. Annafia skriver:

  Alltså förlåt men jag hatar bilder på barn som gråter. Det är liksom märkligt i mina ögon att nån tagit upp en kamera och förevigat det på bild hellre än att trösta barnet. Vad var det med den bilden du föll för?

  • E skriver:

   Jag känner också värme och blir full i skratt av bilden. Körde AW där igår med ett.. två…några glas vin med Goa vänner – en kväll där pappsen fick fredagsmysa själv med vårt älskade Kiddo! Ett kiddo som också lätt skulle kunna bryta ihop vid en fotografering för att ”nu är det för jävla tråkigt”. Ingen fara att ta kortet och lugna efter. Kan inte vara pedagogisk jämt Men det är okej att tycka olika!

Lämna en kommentar