Bästisar


I och med de senaste två svåra åren så har jag umgåtts allt mindre med vänner. Vänner jag tycker om och litar på har hamnat lite längre bort, fler av den sorten. De som har varit med från början är kvar. De som vet vad ett andetag betyder, de som kan en utan och innan och jag dem. Här är två av dom – Meryem och Daniela. Hade Daniela varit en man så hade vi gift oss för 15 år sedan. Finns ingen som är som hon. Gud vad jag älskar den här kvinnan. 
Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Bästisar”


  1. Cosima skriver:

    Så godt at du har slike gode mennesker i livet ditt!

  2. Diana skriver:

    Det där låter verkligen underbart, tror också att det är ganska automatiskt att det är svårt att hålla ALLA sina vänner nära när man har två barn, man och allt med jobb. Då blir det lätt att det bara är de närmsta man prioriterar. Men förstår att det är något lite mer bakom det du skriver. Förstår att du väljer dina absoluta när det kommer till svåra år som de senaste…

    <3

Lämna en kommentar