Finland


Jag håller ju på att jobbar för att vara min egen stylist. Det går helt ok. En basic outfit kan alltid bli lite funky med glittrande accessoarer som en blingig klocka eller örhängen. Det hade jag tänkt att bjuda Finland på när jag var på väg dit i måndags. Men så ringer kund och meddelar att mitt flyg dit är inställt. Så snopet för de hundra i publiken och också mig. Det händer sällan, men det är inte som att försova sig till jobbet. Det kan man inte göra i min bransch då en hel publik väntar. Oh well, det var inte mitt fel och vi har flyttat föreläsningen nu.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Finland”


 1. Mia skriver:

  Är det sponsrade inlägg, whoahahahaha skämtar! You look great!

 2. Ml skriver:

  Skulle så gärna delta i din föreläsning i Finland (jakobstad) Men min ekonomi tillåter det inte. Och jag tror inte att jag lyckas motivera mina chefer inom barnomsorgen/dagis att en förskolelärare (barnträdgårdslärare som det så vackert heter här) har nytta av din föreläsning. ☺ jag hade spanat in att du var på väg hitåt och försökt se om det kommit något inlägg om det, men om du inte ens kom dig hit så…
  /hälsningar från en bloggläsare från Jakobstad

 3. Apolonia skriver:

  Smuk og naturlig Elaine !!!!!

 4. Finländskan skriver:

  Hej elaine! Jag väntade också på dig. Min ekonomi låter mig inte delta, men jag hade hoppats stöta på dig på stan eller något, så lite besviken var ja också över att den blev inställd. Men nu får jag hålla tummarna igen! 🙂 / Finländskan

 5. Angélique skriver:

  also denna kappan…Mon Dieu vad snygg den är (men dyr med 🙁 )

 6. Finland!! Säg till om du kommer till Helsingfors bara 😉

 7. Salle skriver:

  Åh var är örhängena ifrån? SÅ fina!

Lämna en kommentar