Osannolik hållning och outfit


Just nu känns två saker osannolika – att någonsin lämna hemmet med ett linne och att ha den hållning som min kropp skulle behöva hela tiden för att må bra.

År av stora bröst har gett mig krokig rygg. Inte för att brösten var tunga utan för att jag var obekväm i att ha storlek 75GG. Jag hade inget emot mina bröst men jag ogillade uppmärksamheten som kom med dem. Så jag försökte gömma dom med dålig hållning. Nu måste jag sluta med det. Känner du igen det?

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “Osannolik hållning och outfit”


 1. Theresia skriver:

  Jag har dålig hållning för att det var så jobbigt att vara huvudet längre än alla andra när man var 14.

 2. Marica skriver:

  Samma läge här, bröst tidigt och huvudet längre än alla andra i yngre tonåren… Avundas de som har fin hållning (och som det ser ut att kännas naturligt för dem) och försöker härma dem så mycket det går. Dock lyckas jag nog inte se avslappnad ut… men en dag ska jag få till det 🙂

 3. Sanna skriver:

  Jupp! Hade redan D som 12. :/

 4. Maria skriver:

  Har också dålig hållning, men av helt olik anledning. Jag har en svår skolios, som gör att det gör ännu mer ont att hålla en så bra och rak hållning som möjligt. Men de kunniga säger att om jag inte gör det, och ”säckar ihop” när jag sitter, så förvärrar det skoliosen. Resultatet är då att jag bara kan sitta väldigt korta stunder, och ligga ned det mesta av resten av tiden, pga smärtor. Kroppen är som ett fängelse. /Jämnårig, som är såå trött på det

 5. Madeleine skriver:

  Jag har storlek 75D men de är väldigt fasta och ”står ut” och har lätt för att bröstvårtorna blir hårda (de reagerar lätt på friktion i BH:n) så även om de inte är storlek GG så är det många män som tycker att de har rätt att stirra ut dem så jag brukar gå med korsade armar över brösten samt huka lite också. Skitjobbigt

 6. Carin skriver:

  Min pappa berättade att min gammelfarmor hade stor byst och att hon därför hade lite framåtböjd hållning med axlarna framåt typ för att dölja det då det på hennes tid inte var fint utan det var bara ”lösa kvinnor” som hade stor byst. Jag blir så ledsen när jag tänker på det, att hon fick ryggproblem för att hon ville dölja sin byst på grund av samhällets trångsynthet 🙁

 7. Nim skriver:

  Haha, nä känner inte igen. Har 75G här och vill någon titta så varsågod. Däremot är jag inte lika bekväm i urringningar nu som jag var för några cupor sen. Tycker det lätt blir lite tantvulgo om man har stora bröst.

 8. M skriver:

  Man får klä sig efter sin kropp bara, en bh där tuttarna inte trillar ut när man böjer sig fram och överdelar som sitter hyfsat där dom ska. Är tillbaka på 70E efter amningen men ett tag var dom brutalstora. Tristare tycker jag är att det skiljer 2 kupstorlekar på mina bröst så inga bh:ar sitter riktigt bra, frustrerande!

 9. Rita skriver:

  Känner absolut igen mig. Har börjat försöka ”äga” min kropp genom att tänka på att gå rakryggad men muskelminnet (att gå med kuvad rygg) sitter i från när jag blev mobbad av de övriga tjejerna i klassen. Jag var 10 år och min första bh var en B-kupa…

 10. Louise skriver:

  Känner igen det 100%. Tråkigt men sant.

 11. F skriver:

  Heje Elaine!

  Jag har din bok, medan han lever,( kan tyvärr inte läsa den pga en ögonsjukdom, men när jag blir frisk!) Vill tacka för att du berättar & informerar. Mkt i mitt eget liv föll på plats, kände särskilt igen mig i dig när jag fick min son. Har även beställt broschyren & har pratat med min sons förskola. Du gör skillnad! ❤️❤️!

  Så till detdära med bröst. Hade med ett tag g kupor ( kallade de för g- klavarna. Haha) men har numera H,,, är så trött på att jag ska behöva krympa ihop mig för att en del män inte kan hålla ögonen i styr. Come on, liksom. Så jag har börjat styrketräna & fått bättre hållning,( klär mig ändå lite amish, är 157,5 Cm kort. Det är många som kan stirra ner i min uringning. Obekvämt ) & även här är du en inspiration ❣. En ska till,, har du tittat på Full Patte på SVTplay?? Bianca & Tifanny ! For presidents!

  Kram & hej A,

 12. natalie skriver:

  dålig hållning pga: kortare kompisar, stora bröst + dåligt sittande BHar= 4st tuttar eller så glider dom ur underifrån, inte tro att man är någon…

Lämna en kommentar