Kajen och drömmar


Tjänna! Om jag har tur så somnar Evy på väg till Matheos förskola. Och då kan jag glida ned till kajen, njuta av solen om reminiss gamla tider då vi bodde där. Det är kul att titta på Årstabron också. När mamma och jag bodde i Älvsjö så satt jag på det tåget en del och då brukade jag skicka beställningar när jag åkte förbi Årstadal – där jag sitter nu.

Då tyckte jag det vita huset med utbuktanden var så cool och jag hade ingen aning om vad det var men jag visste att jag ville bo där nån dag. Det här var sent 90-tal. Det tänkte jag på när jag satt på bänken och kollade på bron, sen när jag tog selfien så upptäckte jag att jag satt mitt framför den byggnaden. 🙂

Jag kan säga att mina önskemål har ändrats tjugo år senare och jag är superglad över där vi bor nu.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar