Äntligen retorik för ledare


LedarskapsslideJag har velat hålla den här kursen i evigheter och många på chefsposition har efterfrågat denna kurs. Nu finns den och den 10/5 kör vi. Ni anmäler er här.

Som ledare är kommunikationen avgörande för ett framgångsrikt ledarskap. Enligt kriterierna för de som har vunnit årets chef så har den stora hållpunkten varit kommunikation i sju olika situationer. Med den här workshopen säkrar du förmågan att kommunicera som vinnarna av årets chefer. Vad är hemligheten? Bland annat behöver man kunna prata med olika typer av personer och inte gå i fällan ”Lika barn ‘samarbetar’ bäst” – det kanske de gör, men världen består av olika barn och därför bör man kunna behärska dessa kommunikationsstilar. En uppskattad ledare tacklar de kommunikationsutmaningarna som hen garanterat kommer att stöta på. Med den här workshopen skaffar du dig den garantin.

Workshopen går igenom:

 • Leda i förändring – skapa enighet med tydliga mål och visioner
 • Inkluderande mötesteknik, så skapar du möten som är effektiva, inkluderande och utan smygmejlande
 • Effektiv förhandlingsteknik – med goda relationer som resultat
 • Besvärliga budskap som landar snyggt, som ledare behöver du tackla medarbetare som tar för mycket plats, är taskiga mot varandra, kommer sent eller luktar svett.
 • Hantera och förebygg konflikter genom konstruktiv konflikthantering
 • Fyra kommunikationsstilar för fyra personlighetstyper på jobbet
 • Motiveringstekniker –vissa motiverar med rädsla andra med morötter, vi går igenom alternativ som bättre harmoniserar med det mänskliga psyket.
Bloggvännerna har ordet

16 svar till “Äntligen retorik för ledare”


 1. Malin skriver:

  Hoppas det blir en succé så du kör flera tillfällen! Är hemma och är FL nu men vill gärna gå!

 2. Sandra skriver:

  4000kr känns som ett skämt!!

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Härligt, hoppas att det fick dig att skratta i sånna fall!

  • Jag är nästan benägen att hålla med, det var verkligen oväntat billigt. Utbildningar som vänder sig till chefer brukar betinga ett betydligt högra pris än så. Inkluderar man lunchminglet så landar man på en kostnad (investering i chefen) på knappt 900 kr i timmen. Svinbilligt enligt min mening, inte minst med tanke på att respektive företag drar av kostnaden som kompetensutveckling. Jag tycker ni ska ha detta som ett introduktionspris och sedan hotta upp priset till knappt det dubbla.
   Charlotta

 3. Annie skriver:

  Hej! Hade SÅ gärna velat gå på detta men är student så är inte aktuellt i nuläget ut ett ekonomiskt perspektiv. Finns det någon möjlighet att du skulle kunna tävla ut någon biljett i din blogg? 🙂 kram

 4. Johanna skriver:

  Är inte detta ett reklaminlägg vilket då borde anges i anslutning till texten?

 5. Anonym skriver:

  Jag har idag läst ut din bok Elaine. Den första på flera år då tiden helt enkelt inte har räckt till. Men denna bok tog jag mig tid för den är så viktig för mitt barn och allas ungar 😉

  Tack för att Du vågade skriva den!
  Kram,
  A

 6. Beathe skriver:

  Åh, hoppas på flera tillfällen!

 7. Caroline Å skriver:

  Spännande! Hur många platser finns det?

 8. Sara skriver:

  Åh va spännande!! Är det på gångers fler datum än 10 maj!?

Lämna en kommentar