God kväll kära sol


Jag vet inte varför jag trodde vår baksida av lägenheten var i norrläge. Men det är den inte. Vi har kvällssol och vi har det länge. Det kanske är lite puckat att ha middagsbalkong i anslutning till sovrummet eftersom man inte vill spilla något på heltäckningsmattan. Men å andra sidan så är det ju inte i sovrummet vi ska äta – det är på balkongen.

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “God kväll kära sol”


 1. Anna skriver:

  Mysigt med heltäckningsmatta:-)

 2. Linda skriver:

  Åh! Får jag fråga om Evys säng?
  Jag å min sambo har kikat på en sådan men jag fick för mig att man inte kunde använda den så länge? Att bebisen växer ur den fort?
  Tacksam för svar
  Mvh Linda

  • Nadja skriver:

   Det där är nog individuellt. Min son är 6 månader, kryper o står mot allt så det går inte längre. Då kan han ju ställa sig o ramla ner på golvet. Men rent ” storleksmässigt så får han plats. Lite svårt att snurra mer än ett halvt varv. Så typ 5 månader var det hos oss om det hjälper dig något 🙂

 3. Linda skriver:

  Detta har absolut inget med inlägget att höra.. Men har du läst vad Katrin Zytomierska skrivit på sin blogg? Gällande barn och integritet.

 4. E skriver:

  Hur många inlägg kan man göra om dessa balkonger?!

 5. Theresia skriver:

  På sommaren är det rätt skönt att äta i skugga 🙂

Lämna en kommentar