”Det va kompisar från förr”


Fransi och Faje var på samma event som jag jobbade på. Så himla kul att träffa mina boys från Bredäng. Fransi kanske ni aldrig har träffat förut, men han är ju som en lillebror. Jag bodde på 8:e våningen och han bodde under mig. Vi lekte massor och hittade på hyss. Jag brukade baka muffins och hissa ned i en tråd till Fransis balkong.

Faje bodde två hus från oss och var ju ett år äldre än oss. En högt respekterad 80:a. 🙂 Fransi kanske är längre än mig, men jag bestämde. Han är född 82 och jag 81.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “”Det va kompisar från förr””


  1. Annica Magnusson skriver:

    Riktigt kul att få följas åt i livet så som ni gör. 😉 Tyvärr har jag inte direkta några barndomskamrater på det viset, i och med att jag dels flyttat mycket med familjen, dels gick på en specialskola för döva och hörselskadade från 5-6 mil hemifrån till 40 mil hemifrån (elevhem på veckorna) och sedan gymnasiet 90 mil hemifrån. :p

  2. Emma skriver:

    Snygga är ni allihopa också!

  3. Hanna skriver:

    Åh! Frasse!! Bästa klasskompisen, inte alla som väcker en med en smäll på bänken när man skriver astronomiprov ❤

Lämna en kommentar