”Älskling, skrik inte.”


Jag kommer ut från öronläkaren och in till en ny värld där saker och ting hörs. Wow! Jag hör saker som jag inte trodde hade ljud. Gud så tacksam jag är!

Så kommer jag hem till Gustav som jag hör helt annorlunda. Hahah. Såhär lät det för mig:

Jag kliver in genom dörren.

Gustav: HEJ ÄLSKLING!!!!!!

Jag blir chockad: Men JESUS, skrik inte.

Gustav ser chockad ut.

Jag ser chockad ut.

Gustav: Du hör alltså nu?

Jag: Eh jaaa, men vaddå har du alltid haft den ljudnivån med mig?

Gustav garvar: Ehh ja, du hörde ju inte annars.

Jag chockat: Herregud jag var ju nästan döv.

Gustav: Ja, nästan.

Jag: Nu får du justera åtta års ljudnivå.

Gustav ler: Med glädje.

/Elaine, inser att Gustav gick från att varit tillsammans med Asta 92 år till Elaine Eksvärd 34. Swaaaag.

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “”Älskling, skrik inte.””


 1. Apolonia skriver:

  Tillykke Elaine !! Dejligt.

 2. Ok vad konstig känsla det måste vara! Skönt för dig

  http://Erikalindgren.com

 3. Haha, det var kul, och vad härligt för dig att du hör bättre:) Kram!

 4. maria skriver:

  hahahahaha

 5. Åh underbart! Själv är jag ljudkänslig så jag är asglad för att jag har nedsatt hörsel på ett öra, rena drömmen när jag ska sova, ligger på sidan med ”höra-bra”-örat ner i kudden haha!
  Lycka till med hörseln och jag håller tummarna för att Gustav kommer ihåg att han inte behöver skrika längre 😉 🙂

 6. Maja skriver:

  Hahhaha fan vad jag garva av er konversation 😀

 7. J | Noees studietokiga mamma skriver:

  ”Asta 92 år”!!! Jag döör så rolig liknelse härligt med fungerande hörsel

 8. Anonym skriver:

  Jeg trenger råd. Jeg jobber på et offentlig sted. Nå har jeg fått høre at politiet har en mann under oppsikt som har sitti hos oss hver dag i ukesvis med dataen sin. Han er mest sannsynlig pedofil og bruker vårt åpne internett til ulovlige ting. De har ikke bevis, men vi vet jo. Vi har barn og barnehager på besøk hver dag. Jeg KAN ikke være på jobb og være tvunget til å behandle han som alle andre når jeg vet, men jeg vet at sjefen min kommer til å kreve det. Hva hadde du gjort? ?

  • Elin skriver:

   Du må bare ta det rolig, ingen kan kreve att du skal gi han ekstra service men du må fortsatt gøra jobben din. Siden er det faktiskt sånn at det ikke er bevisat at han faktiskt er pedofil, detta er noe politiet undersøker. Genom att falskt anta noe eller falskt anklaga noen kan man førstøre dennes liv, så mitt råd er att vare professionell på jobben din. Kanskje kan du hålla oppsikt så han ikke nærmer seg barna på en ubehaglig måte men som medborgare kan man ikke ingripa i politiets arbeid, då riskerer man også att førstøre deres utredning.

 9. Anonym skriver:

  I morgen er det forresten den internasjonale pedofilidagen (24 april) .

 10. Helen Holm skriver:

  Välkommen till en ny värld, bästa jag gjort.

 11. Diana skriver:

  HAHAHHA vad roligt, hade velat se minen. Underbart, vad skönt att det är bra nu, att du hör 😀

 12. esterii skriver:

  Inte hängt med… Vax?

Lämna en kommentar