God morgon


 Jag älskar mittemellanväder, det är då jag få ha de där kläderna jag älskar; converseskorna, skinnjackan, capen, jeansen, tishan (nästan) och annat gött.

  Stockholm är så vackert idag. Jag åkte in lite tidigare för att ta en kaffe i lugn och ro medan folk fredagslunkade till jobbet. Det är mindre stress på stan på fredagar och jag tycker om att ta in det.  

 Hur mår ni? Några planer för helgen? Vi ska bruncha och hänga med familjen Mittag på lördag och så blir det hem till farmor Inger på söndag. 

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “God morgon”


 1. Mollan skriver:

  Alltså jag känner mej helt dum, men pga anonymiteten (hoho) vågar jag ändå fråga:
  Har du skinnjackan under capen? ÄLSKAR cape’s och ponchos och tycker det är så läckert, men fattar inte vad man har under?!

  ☺️

 2. Hockeysmurf skriver:

  Sweet lord, vilken underbar kappa!! 😀

 3. Ulrika skriver:

  Här är det fullt upp. Har en deadline på söndag angående mitt examensarbete, men imorgon har jag lovat min mormor att vi ska ut till sommarstugan (vilket jag trodde var en annan helg). På söndag ska jag iväg pga mitt examensarbete så jag kommer att vara borta hela dagen. Så idag borde jag ägna hela dagen åt deadlinen, men jag måste iväg och analysera lite grejer som också hör till examensarbetet. Så kan det gå när man är lite dag/vecko-vill.

 4. Mia skriver:

  Jag mötte dig idag när du kom i din fina cape och jag kände mig så grå… var har du köpt den?

Lämna en kommentar