Hänt extra spar inte på krutet


Jag får väl egentligen skylla mig själv. Jag har ju skrivit boken. Men att blaffa upp detaljerna till rubriker tycker jag är sådär. Men jag har inget att skämmas för, det är min pappa som ska skämmas. Hoppas att han skäms rejält. ggg

Bloggvännerna har ordet

17 svar till “Hänt extra spar inte på krutet”


 1. Tove skriver:

  Kram

 2. Mia skriver:

  Hänt Extra är en riktig skittidning! Du är stark tjejen har nyss börjat läsa din bok <3!

 3. Sanna skriver:

  Köper aldrig några av dessa tidningar. Hos frisören läser jag vetenskapens värld eller motorsport. Hellre det än skvaller eller förnedrande information om människor.

 4. Jenny skriver:

  Fy vilken fruktansvärt dålig smak av Hänt extra! Många saker är olämpliga att göra skvaller av men detta var verkligen över gränsen!

 5. Michelle skriver:

  Eleine……
  Vi känner inte varann men jag vill skicka dig en stor kärlekskram, en varm medmänniskokram!
  Ämnet du aktualiserat står mig nära hjärtat och i ”halsgropen” inte minst med tanke på att mina små älsklingar ska in på förskola snart och givetvis rullas alla skräckscenarier upp!
  Jag tänker stötta dig och köpa din bok! Det är JÄTTETUFFT ÄMNE men också JÄTTETUFF VARDAG för många barn. Jag tänker att vi föräldrar måste sluta se detta som ett tabuämne!!!! Egentligen slutar allt att vara tabu den dagen man blir förälder, ansvaret är mitt/vårt för att barnen ska må bra. Inget ska vara förkänsligt att diskutera när det gäller våra barns trygghet o utveckling. Vi måste alla stötta varann i detta, tänker på att föräldrar ska stötta varann i föräldraråd mm för att belysa och disskutera saker som rör våra barn. Vi ska inte vara bara bekväma, rädda för vad andra ska tycka mm.
  Sen hoppas jag att du mer än någonsin får stöttning genom denna fantastiskt viktiga och samtidigt så tuffa tid för dig. Menar inte alls att låta som att jag känner dig, bara att varje dag jag läser att du belyser detta ämne hoppas jag att du mår bra och ORKAR FORTSÄTTA!

  Kärlek till dig!

 6. Ulrika skriver:

  Nej, jag tycker faktiskt inte att du får skylla dig själv. Hänt Extra och andra skvallerblaskor är de som ska skämmas som skriver sådana osmakliga rubriker och lever på sensationsjournalistik. Tyvärr är det folk som köper tidningarna och på så sätt håller sådant här vid liv.
  Sedan din far, han ska inte bara skämmas, han borde straffas, men det är en helt annan diskussion.

 7. Johanna skriver:

  Man kan ju hoppas att den väcker nyfikenhet att köpa boken hos läsare i alla fall – så vi blir allt fler som får upp ögonen och försöker uppmärksamma detta <3

  Ett försök att se det positivt… Kram

 8. Maria skriver:

  De där tidningarna… Undrar ibland hur det skulle vara att jobba på en skvallerblaska? Göra en höna av en promilles fjäder. Löstryckta tvetydiga citat. Korninga bilder.
  Har inte läst din bok Elaine men antar att rubriken stämmer med vad du berättat, men visst är det smaklöst ändå att blåsa upp det på det sätt som de gär.

 9. Josefine skriver:

  Håller med ovan, du får inte ”skylla dig själv”! Otroligt osmakligt och okänsligt av Hänt Extra!

 10. Katarina skriver:

  Fy fan vad osmakligt!

 11. Tycker inte heller du får skylla dig själv, Hänt Extra är ju en tidning som inte drar sig för att göra hönsfarmar av en fjäder. Tycker faktiskt det där var lite vulgärt…
  Massor av kramar till!
  P.S Ska ääääntligen få se dig, på Oscarsteatern i slutet av april, yeay!! 😀

 12. Alexandra skriver:

  Du ska absolut inte skylla dig själv. Att du skrivit boken ger inte hänt extra rätten att ta sig friheten att skapa såna rubriker om din bok och det du varit med om. Extremt respektlöst

 13. Diana skriver:

  Tycker inte att man ska få skylla sig själv bara för att man skriver en blottande bok så behöver inte det ge andra rätten att citera den på vilket sätt som helst. Det handlar om moral, etik, rätt och fel som står oskrivna. Osmakligt är det och jag tycker det är så synd att Hänt Extra är så osmakliga som de är gällande det mesta. Beklagar faktiskt. Du har rätt, du ska inte skämmas, det ska han göra, men det handlar ändå om ens liv, det ska behandlas med respekt.

 14. Hmm skriver:

  Ska vi se det positiva? Det drog sig inte för att skriva vem det var utan skrev rätt ut din pappa istället för en nära ”släkting”…. 🙄

  ….Nä men alltså va faaan! Har de ingen skam i kroppen alls? 👿

 15. Emelie skriver:

  Fast att kommentera att Hänt extra ”gjort en höna av en fjäder” stämmer ju inte, eftersom rubrikerna stämmer. Uttrycket blir snarare förminskande som att ”så farligt var det ju ändå inte”. Vilket det ju var! Med det sagt… tycker också att det är osmakligt, för Elaines skull. Säljknep! Som alltid med dessa tidningar.

 16. Madeleine skriver:

  Fy! Säger jag bara, mer uppmärksamhet är dem inte värda >:( har läst din bok nu också. Var tvungen att stänga igen den och lägga undan den ibland när det blev för mycket jobbiga känslor i kroppen. Men jag läste klart den och jag vill bara säga att du är så otroligt starkt som har rest dig upp och skapat detta fantastiska liv du har!

 17. natalie skriver:

  Nä äh! du får inte skylla dig själv!
  de förstoringarna av texten är mer än bara dig själv och din historia 🙁
  sättet de vältrar sig i din och andras historier är så kränkande, det är som om de… äckligt..
  jag kan inte riktigt få fram min känsla, som om de tänder på det??

Lämna en kommentar