Medvetna val i bloggen 


   Hej vänner! Vet ni vad? Jag har medvetet skurit ned på antal träningsinlägg på bloggen. Jag tränar mer än det som syns och det är flera skäl till det. Men det främsta är att jag inte vill hetsa folk. Jag inspirerar er gärna till att träna genom att dela med mig nån gång i veckan, men skulle jag blogga om varje träningspass så känner jag att det blir hets och tråkigt. Ville bara berätta det. Men hänsyn växer med åren tror jag. Är det något som gärna får vara ständigt krympande hos mig så är det mina tendenser till att vara självupptagen. Nu är jag inte det, men var det runt 24 år. Oh well, skriver om det en annan gång. 

  
 

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Medvetna val i bloggen ”


 1. […] Elaine har tränat SÅ himla mycket helt i onödan.. […]

 2. Ulrika skriver:

  Det är toppen att du gjort det. 🙂 Jag har inte saknat träningsinläggen, vilket i sig är lite lustigt med tanke på att det var för deras skull jag började läsa bloggen för 5(!) år sedan. (Vart har tiden tagit vägen?).

 3. Diana skriver:

  jag har också saknat träningsinläggen men förstår att du inte vill blogga om det. Du har säkert mycket yngre läsare som kan bli lättpåverkade. Fint av dig att tänka på de tycker jag.

 4. Tycker det är bra men lite då och då läser jag gärna träningsanlägg

 5. E skriver:

  Fast är det inte lite märkligt att blogga om att du egentligen tränar mer än du bloggar om för att du inte vill hetsa? Tänker att blogga om att man tränar mer än man visar är lika hetsande som att faktiskt blogga om det?

 6. Mette skriver:

  Skriv så mye du vil om trening! Folk kan bare la være å lese OG å kommentere. Jeg blir i alle fall inspirert av å lese om trening. You go girl

 7. Q skriver:

  Uppskattat minskade träningsinlägg. Tack för en bra blogg!

Lämna en kommentar