Lillskorpan är med på slottet


Godmorgon mina vinbuskar, mår ni bra! Evy, Gustav och jag har haft lyxen att sova på slott idag eftersom jag har kursen Snacka Snyggare här. Matheo har lyxen att få sova med faster Hanna.   Det här är familjelivet när man driver eget. Jag älskar det livet! 
 De vida byxorna är från MQ. Tycker det är kul att variera från Filippa K. 

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Lillskorpan är med på slottet”


 1. Anna skriver:

  Hej Elaine. Jag har ställt frågan tidigare och ber om ursäkt för lite tjat här. Har du testat den del av scouternas satsning mot övergrepp ”trygga möten” som är en webutbildning, med arvsfondens stöd även öppen för andra med behov av utbildning i ämnet. Jag har testat och är imponerad av upplägget, särskilt som utbildningen är obligatorisk för alla scoutledare (som alla är ideella och i mycket varierande ålder) – vore intressant veta om du håller med. Såg just på FB att över 20 000 personer nu gjort utbildningen, som avslutas med ett test och kursintyg. http://Www.tryggamoten.se

  • elaineeksvard skriver:

   Gud vad bra att du tjatar, jag har tänkt det flera gånger men ska göra slag i saken och kolla det nu! Tack!

 2. Diana skriver:

  älskar byxorna, såå snygga.

 3. Johanna skriver:

  Sorry… Jag har nog vaknat på lite fel sida… Men det där är inte nödvändigtvis synonymt med föräldralivet när man driver eget. Driva eget kan ju innebära precis vad som helst… Att avverka med skogsmaskin i skogen, driva en liten kiosk, vara egen frisör som hyr en stol på en salong,m.m.m.m. Jag har svårt att tro att familjelivet ser likadant ut som för dig för alla sorters egenföretagare. Det är nog snarare familjelivet inom den branschen du driver eget där det är vanligare.

 4. Ingela skriver:

  Bästa slottet
  Bästa kursen
  Bästa inspiratören

 5. Elin skriver:

  Vilken snygg outfit!!

Lämna en kommentar