Så kul på jobbet


 
Jag får äntligen vara på kontoret lite mer och jag måste säga att jag älskar det. Hänga med kollegorna, snacka visioner, utmaningar och luncha ihop – bara en sån sak.

Jag har för övrigt beslutat mig för att bli min egen stylist. Har fått kläm på inredning med stor hjälp från Amelia Widell och tycker att Niklas Berglind gett mig kläm på kläder. Min första vecka som egen stylist gick bra tycker jag.   Gustav såg dessa skor och sa ”Myggorna kom tidigt i år”. Hahaha, människa!

  

Vi får se vad kommande veckor bjuder på, men jag vill vara mer funky business❤️

Bloggvännerna har ordet

19 svar till “Så kul på jobbet”


 1. Johanna skriver:

  Älskar dina outfits!

 2. Adina skriver:

  Var kommer blå byxdressen och blå kappan (den du hade på dig ett i tidigare inlägg) ifrån? Blev så inspirerad och vårpeppad, tack för det Elaine!!

 3. Nillea skriver:

  Färg och funk ser bra ut på dig 🙂

 4. Emma skriver:

  Hej Elaine! Har läst din bok, sträckläste som alla andra och är så berörd och illa berörd. Läste precis det här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22541054.ab och vill kräkas. Tack för att du har vågat berätta och för att du ger oss andra verktyg för att se till att antalet sexuellt utnyttjade barn minskar! Kram

 5. Isabella skriver:

  Så snygga outfits! Den där orangea färgen på dig är väldigt fin!

 6. Johanna skriver:

  Bra där! Det där styr du upp jätte bra själv =)

 7. Jolu skriver:

  Så jäkla snyggt. Både du och dina kläder

 8. Maria skriver:

  Jag bara älskar dig!! Vilken insats du gör!
  Fantastiskt smart, stark och vacker är du!
  Vi är många som backar upp dig och barnen. Jobbar själv inom förskola och det vore så kul om du kunde komma och föreläsa för oss!

 9. Maria skriver:

  Supersnyggt! Jag gillar den där marinblå byxdressen (eller vad det heter) allra mest. Var har du köpt den, om man får fråga?

 10. Sara skriver:

  En fråga som inte passar på inlägget men på temat integritet . 🙂

  Jag fick barn för 8 månader sedan och blev så himla förvånad över att i stort sett alla ville följa med till toaletten vid blöjbyte? ! Vet inte om allt var slumpartat eller vad men jag reagerade på att det var många som uppenbarligen ville detta. Är det för att se att min son verkligen har en snopp? Litar dem inte på att jag uppgett rätt kön? Kul att se en liten snopp eller vad?

  Snälla hjälp mig att förstå detta?!

  Hur som helst så efter några blöjövertittarbesök och mörbultad efter förlossning och stark intuition av att ”Vad tusan ska du se mitt barns kön för?” Började jag svara: Va?! Följa med mig vid blöjbyte? Varför det?
  Då stannade många tysta men jag har inte fått ngt svar på varför vissa ville?

  Bara mig detta hänt?

  • K skriver:

   Hej Sara!

   Detta har hänt mig med! Har en son på strax över 2 år och då jag själv har blivit utsatt för övergrepp av min biologiska pappa så var det/är det jättejobbigt för mig. Jag vill helst inte att någon annan mer än min man byter på honom och att någon då ska hänga på gör mig jätteirriterad. Till och med när äldre barn vill det. En manlig psläkting som inte tänker efter så mycket har dessutom tagit med sig min son in på toaletten några gånger fast det varit massor med andra vuxna i närheten som kan ta honom (inkl vi, hans föräldrar). Senast det hände bröt jag ihop och min man som även han genom mina erfarenheter tänker extra på sånt här blev väldigt upprörd. Vilket vi förklarade. Viktigt att man säger ifrån om det känns fel i magen, oavsett om någon blir sårad eller det blir dålig stämning. Många tycker säkert jag är överbeskyddande men det skulle nog alla med min bakgrund vara. Tycker det är jättebra att du säger ifrån!

  • Johanna skriver:

   men Gud…. Varför skulle man vi,ja följa med på blöjbyte? Jättekonstigt ju. Mig har det aldrig hänt och jag hade nog spontant reagerat såsom du svarade när du sa ifrån. Uppenbarligen händer det ju iom att ni är iaf två här som varit ut för det upprepade ggr… Men ändå… Så konstigt!

  • Jessica skriver:

   Samma här, vet knte vad det beror på? Är själv sjukt äckelmagad så vill helst undvika att se när andra byter på sina barn, alla bajsblöjor jag själv byter på två blöjbarn räcker och blir över liksom …
   Speciellt min svärmor, förstår inte alls varför hon ska hänga över axeln varenda gång jag ska byta mina barns blöjor, Vet inte vad som är så underhållande med att se bajs!!!

  • Hope skriver:

   Förstår inte heller riktigt men tror att många blir tokiga av glädje över en liten gullig bebis och därför vill vara med överallt. Själv så är jag van vid att släktingar, vänner och bekanta som fått barn nästan tvingar en att vara med på både blöjbyten och bad. ”Nu missade du blöjbytet/badet” säger dom surt, ibland tittar jag och säger ”åh så sött” då blir dom nöjda hihi. Men har märkt att att det oftast är så med första barnet.

   • Sara skriver:

    Tack! Ja jag tycker att det är ett lustigt beteende men som du skriver HOPE att folk vill att du ska följa med och se blöjbyte och bad var ju ännu märkligare! Haha! 🙂

 11. Jonna skriver:

  Hej! Jag läser till förskollärare på Göteborgs Universitet, och jag tänkte på dig idag under vår föreläsning.
  Vår föreläsare tog upp barns sexualitet, och vi har även litteratur angående detta i denna kurs, och hur vi kan prata med barnen om kroppen, vad som känns skönt, bra osv. Tanken är att redan tidigt se att barn i sina kroppar också kan känna olika sorters känslor och uppmärksamma dem på detta. Och tack vare att våga prata med barnen om kroppen och dess funktioner leder det till att lära oss om hur vi lär ut kroppsgränser, att lära barn om den integritet du talar om. Hon pratade om att om barn får uppleva öppna vuxna som vågar besvara deras frågor så finns det en möjlighet att också lära de att de bestämmer över sina egna kroppar. Att lära barn vad som är en bra hemlighet och vad som är en dålig osv. Hon bad oss att i framtiden ha ”Stopp min kropp” på våra arbetsplatser och att våga ta upp med föräldrarna att vi vill prata om kroppen med barnen, och gav oss goda argument att möta tveksamma föräldrar med.
  Jag tänkte att du kanske skulle bli glad av att få höra att vi faktiskt får detta i vår utbildning.
  Och som dotter till en mamma och barnbarn till en mormor som båda blev sexuellt utnyttjade av min gammelmorfar, så är detta en viktig fråga för mig med. Jag försöker lära mina egna barn om dessa gränser och det kommer att vara en viktig del i mitt framtida arbete med.
  Tack för all inspiration!
  Kram!

 12. Anne skriver:

  Jättesnyggt! Sådär skulle jag också vilja se ut.

 13. Linda skriver:

  Jättesnyggt! Var är denna fantastiska blus ifrån?
  Kram

 14. Signe skriver:

  Oh är byxdressen från Teotoki? Denna typ? http://teotoki.se/en/tatiana/tatiana-midnight-blue/

Lämna en kommentar