Dagens business outfit


Godmorgon folket! Mår ni bra? Jag har en bra dag idag. Jag ska föreläsa i Ängelholm och Gustav gav mig en sovmorgon. Jag gillar min outfit idag. Lite funky business. Jag ska till Lunds universitet och föreläsa. Min ”lilla” kusin Emil pluggar där så jag ska försöka haffa tag i honom! Kom på det nu och flyget går om 30 min. Hoppas att Emil ens är där.  
Tänk att jag har bytt blöja på dessa killar en gång i tiden. Nu är de vuxna.

 Lika overkligt att jag var barnvakt åt Joel och Emil lika overkligt var det för dom att få shotta med sin kusin på hennes bröllop! Här är direkt efter en shot med twinsen!   

 Och så bjöd dom både mig och Gustav på deras hemmafest.  

  Dom är ju som mina brorsor dessa bröderna Bergqvist. Här på landet när farfar levde❤️. 

 Update: jag ska ju till Helsingborg men föreläsa för studenter från Lunds uni.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Dagens business outfit”


 1. Annan Lundastudent skriver:

  Fast du ska ju till Helsingborg och inte Lund, så besviken att jag missar dig!

 2. Sofie skriver:

  Campus Helsingborg men tåget tar bara ca 30 min från Lund så kanske kan Emil ta sig upp? Annars är ju Lund bäst! /Alumn från LU och Lundaekonom

 3. /Student på Campus Helsingborg LU skriver:

  Haha blev nästan lite rädd där, Ängelholm? Lund? Nej Helsingborg! 😀 Har sett fram emot att se dig ändå sedan biljetterna släpptes, ska bli så kul! 😀

 4. Maria skriver:

  Hihi, inte lätt att hålla reda på städerna när man föreläser mycket. Kul annars med ängelholm, mina barndomstrakter.
  Tycker man kan se lite likhet med er farfars (eller de kanske skulle säga morfar till honom?) ansiktsdrag, hos er alla tre kusiner, på denna bild. Måste vara kul att kunna umgås med de där två killarna som vuxna.

 5. Jag gissar att du flyger till Ängelholm, min vackra lilla stad, och sedan bilar till Helsingborg. Hur som så har vi strålande vårväder idag fast en smula kallt. Hoppas dagen blir bra. Jättefin bild på dig, farfar och kusinerna, riktig sommaridyll.
  Charlotta

 6. Diana skriver:

  vilka härliga bilder och din tröja, så snygg! den på första bilden. du får gärna skriva ut vart den kommer ifrån om du vill såklart. 🙂
  Lycka till med föreläsningen och resorna. Ha en fin dag

 7. Malin skriver:

  Så snygg orange tröja! Varifrån kommer den?

 8. Lisa skriver:

  Åh nej – har du varit på campus idag? Jag som varit där hela dagen helt ovetandes 🙁

Lämna en kommentar