There’s a new lampa in town


Torkyn ersattes av denna nätta sak som Gustav satte upp med glädje.  Se så nöjd han ser ut min karl!
  Nu blev matdelen mycket luftigare och jag ser fram emot att hänga upp nån vacker tavla här.  Torkyn ska hem till Göteborg.
 /Elaine, tycker det är kul att Gustav är lite mån om inredningen ändå.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “There’s a new lampa in town”


 1. Livet i USA skriver:

  Riktigt riktigt snygg. Får man fråga var den är köpt?

 2. Diana skriver:

  ha ha ha vad nöjd han ser ut. Så härligt att se. 😀

 3. Sofia skriver:

  Hej Elaine! Kanske en jättekonstig fråga, men viktig för mig. Hur ser du på debatten ang surrogatmödraskap? Utredningen som gjordes gav ju nej. De som har gjort utredningen har tyvärr inte lyssnat eller pratat med patientgruppen över huvudtaget, synd. Barnlöshet är ju klassats som sjukdom nu av VHO. Jag har haft cancer vid 28 årsåldern och pga behandling kan min livmoder aldrig bära ett barn. Får inte adoptera pga av min tidigar sjukdom. Är det då mitt straff att förbli barnlös eller är jag och min man giriga som använder surrogat utomlands? Hur hade. Du gjort om du fick veta att du aldrig skulle kunna föda barn eller få adoptera? Min kropp och hjärta skriker efter att få älska Ett barn och bilda familj med min make.
  Tack för bästa bloggen!
  Kramar
  Sofia

 4. Supersnygg lampa! Han har bra smak den där killen! 😀

 5. Stephanie skriver:

  Haha! Vi köpte en likadan igår på en lampbutik på Flemminggatan. Sitter över matbordet nu. Är himla nöjda vi med 🙂

 6. NR skriver:

  Världens bästa Elaine! Var har ni köpt ert fina runda matbord? Är på jakt efter nytt runt bord? Tips på bra möbler online annars? Tack för en alltid så underhållande blogg 🙂

 7. Cherie skriver:

  Så snyggt det blev 😀

Lämna en kommentar