Ready to rumble


  Måndag betyder heldag på kontoret och det känns himla kul att träffa kollegorna. Åtta stycken som med största sannolikhet blir nio till hösten. Jag är äntligen frisk och kan träna fullt ut. Fjorton dagar kvar till boksläpp. Jag känner mig nervös inför intervjuerna för boken. Det är extremt viktigt att mannläser boken innan. Människor kan tyvärr skriva okänsliga frågor annars. 
Jag har börjat gå terapi igen. Det är så skönt att ha en timme där bara mina känslor står i centrum utan att man får dåligt samvete. Resten av timmarna i mitt liv är det såklart barnen som står i centrum. 

/Elaine, tar en lunch med kollegan Peter. 

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Ready to rumble”


 1. Diana skriver:

  Det där med terapi tycker jag är så intressant och bra att du gör. Vad jag önskar att jag hade mer ”ork” att ta tag i det hela, men ärligt talat så har jag en del otur med psykologer/terapeuter. Hamnar liksom inte rätt och orkar inte börja om hela tiden sen. Hamnar på fel inriktning av psykolog för att jag själv inte vet vart jag ska egentligen, hamnade hos kurator som säger så korkade saker nästintill förolämpande mot min familj utan att ens känna mig. Ja listan är lång. Men en vacker dag kanske, jag orkar ta tag i det igen, det är ju en bra investering för en själv och sin familj. Tips på bra psykolog?

  Lycka till med allt idag och skönt att du mår bra nu.

 2. S.30 skriver:

  Hej! Jag tror att denna bok handlar om att du blivit sexuellt utnyttjad som liten. Vågar inte gissa om det var av din biologiska pappa…

  Hur som, stay strong! Du är grym som vågar satsa och modig som delar med dig.

  Kram!

  • Sofia skriver:

   Kan du inte behålla den tanken för dig själv. Sant eller ej så känns det okänsligt att spekulera kring. Hoppas du förstår min tanke!

 3. Hockeysmurf skriver:

  Terapi skulle jag också behöva, de brukar säga att det brukar bli värre innan det blir bättre och jag vet inte om jag är redo än…
  Hoppas du får en fantastisk dag!

 4. Emelie skriver:

  Carina Larsson från psykosyntesförbundet.
  Ni når henne på http://www.terapiochutveckling.com
  En fantastisk människa!!

 5. E skriver:

  Terapi är fantastiskt. En plats där även det som är tabu får yttras och kan bearbetas och på sikt kanske ta en mindre negativ plats i ens tillvaro.

 6. L skriver:

  Hur hittar man någon att prata med relativt billigt?
  Jag har dåligt med pengar, men skulle absolut behöva terapi. Jag har fått 10 gånger terapi via min läkare, men det räcker inte. Jag har mycket från barndomen att bearbeta, och känner mig inte alls nöjd med livet. Men 1500 kr per gång blir 6000 kr i månaden om man skall gå varje vecka. Hur mycket betalar ni andra? Hur hittar man något billigt?
  Elaine, du började väl gå i terapi när du var relativt ung? Hittade du något billigare då, eller hade börjat få en bra ekonomi då?

Lämna en kommentar