Karriärpodd och tårar va


  Jag var nog med om den bästa intervjun ever. Jag har nog aldrig öppnat upp mig så mycket eller känt mig så trygg på samma gång. Det var underbart att prata med Eva. Sen är ju hon utbildad samtalsteraput också. Det sändes inför publik och den där värmen från publiken var helt magisk.
   Jag fick en fråga hur ”du som kvinna tänker” och då kom jag på att jag aldrig tänker så. Jag säger aldrig Jag som kvinna. Jag är ju Elaine. Att säga jag som kvinna känns lika konstigt för mig som att säga Jag som människa.
 Men jag skulle kunna säga Jag som orangutang. 🙂  

 tack för fina ord på inlägget där jag fick blommor av Odd Bella och co. Jag mår jättedåligt just nu och det vet mina närmsta om. Jag hulkgråter kanske fem gånger per dag. Eftersom jag inte kan gå in på detaljer av privata skäl så kan jag i alla fall säga att saker kommer klarna för er den 13/3. Tack för ert tålamod❤️. 

 

Bloggvännerna har ordet

38 svar till “Karriärpodd och tårar va”


 1. Johanna skriver:

  Efter regn kommer sol! Ibland är livet tufft men med nära och kära klarar man det också. Hoppas du känner en ljusning snart! ❤️

 2. Carro skriver:

  <3 <3 <3 Skickar massor av styrkekramar till dig! Du är en enorm förebild för mig, verkligen min storasyster på nätet. Har läst din blogg dagligen i 5 år nu (galet vad tiden går fort) från när jag var 16 tills nu när jag är 21. Du har gett mig inspiration, mod att sätta ner foten och så himla himla mycket mer. Du har genom dina blogginlägg hjälpt mig när jag mått dåligt och gått igenom tuffa år i tonåren. Vill bara ge tillbaka lite kärlek! (känns så himla fjuttigt att ge tillbaka med en kommentar. Jag får fundera ut ett annat sätt, men det här får duga för nu) STÖRSTA STYRKEKRAMEN!

 3. Klara skriver:

  Skickar styrka, värme och kramar till dig genom internet

 4. Jennifer skriver:

  Massa kärlek till dig Elaine! Du är superstark och det du gör/kommunicerar/förmedlar/jobbar med är så otroligt viktigt! Du inspirerar andra att göra bra saker och val i livet! ❤️❤️❤️

 5. Carin skriver:

  Skickar massa kärlek, kramar och styrka till dig <3

 6. Liviana skriver:

  Du verkar vara så varm och mänsklig på ett oerhört äkta sätt, tack för det Elaine! Sänder massa kärlek till dig❤️

 7. Johanna skriver:

  Åh. Jag klickar alltid in mig på din blogg när jag känner att jag behöver trygghet och medmänsklighet. Som i en storasysters famn. Det är vad din blogg är. En varm, trygg famn. Önskar att jag kunde ge dig något tillbaka. Det gör ont i mig att veta att du mår dåligt.

  Ser att någon kommenterat liknande min här ovanför, som uppenbarligen känner likadant som mig. Du gör skillnad i människors liv, Elaine. Många kramar!

 8. Louise skriver:

  ❤️

 9. Elise skriver:

  Boken! Boken som handlar om din uppväxt. Du är så modig, förstår att det känns nervöst. ❤️

 10. Josefin skriver:

  Elaine. Jag känner med dig. Sitter i skrivande stund hemma hos min mamma som har hällt i sig vin, vrider sig i ångest och säger att hon inte vill leva längre. Själv sitter jag apatisk i soffan, kan inte bestämma mig för om jag ska stanna och ta om hand, kontrollera och se till att hunden får gå ut. Eller om jag ska åka hem till Örebro, långt ifrån möjligheten att ha kontroll, eller om jag ska åka hem och ta med hunden, så jag vet att den har det bra fast mamma blir ännu ensammare. Kan inte bestämma mig och kan inte gråta. Känslan av att mamma vill dö är som att något äter upp mitt hjärta från insidan. Det känns som att, som din boktitel kanske menar, så länge hon lever kommer jag aldrig kunna slappna av. Aldrig kunna fokusera bara på mig. Jag har kommit så så långt och jag är en lycklig person. Men hon är min stora kärlek och olycka. Jag önskar så att jag hatade henne. Jag önskar det så.

  • Malim skriver:

   Du förstår det själv i det du skriver – du kan inte hjälpa din mamma. Hon behöver professionell hjälp. Jag vet inte vilken stad du bor i och vilka möjligheter som finns, men ring vårdguiden och diskutera. Är din mamma alkoholmissbrukare finns inneliggande beroendevård. Vägrar hon gör du henne ingen tjänst att ordna och stötta henne hemma – du möjliggör hennes beroende. Tvångsvård är ibland enda lösningen och det har räddat livet på många. Kan också tänkas att du redan testat allt och din mamma vägrar. Oavsett – du ska inte vara vårdpersonal åt din mamma. Erbjud henne att du hjälper henne till vård, visa på möjligheterna.

  • Banana skriver:

   Usch vad hemskt! Låter fruktansvärt jobbigt! Kan du inte kontakta psyk och skicka dit henne?
   Lycka till! Och styrkekram!

  • Din kommentar fick mina tårar att rinna…. Fy fan vilken hemsk sits. Jag hoppas att din mamma kan få hjälp på annat håll så att du får börja leva på riktigt och vara lycklig utan dåligt samvete. För det förtjänar du! Kramar

  • Josefin skriver:

   Alltså Josefin! En riktigt stor jävla kramjävel till dig från en annan Josefin. Fina du! ❤️

 11. Cosima skriver:

  Jeg fikk gåsehud av tittelen og bildet av boken. Det aner meg at dette blir veldig bra. Jeg vet ikke hva du står i, men jeg tenker på deg og heier på deg.

 12. Annie skriver:

  Du är bäst, även om livet suger. Kram ❤️

 13. Emelie skriver:

  FINA STARKA ELAINE! Herregud som jag beundrar dig. Har ju själv en extremt tuff uppväxt med min egen pappa och jag fick gåshud och tårar i ögonen bara av att läsa texten om boken.

  Skickar massor av kramar, du är min idol!

 14. Anna skriver:

  Fatta vad jag kommer köpa boken. Så duktig och rejäl du är. : )

 15. Maria skriver:

  Styrkekramar och kärlek härifrån. Du är väldigt modig!

 16. Hmm skriver:

  Det blir bra. Det kommer att bli bra på ett eller annat sätt. Det känner jag på mig. ♡

 17. Sandra skriver:

  Kram till dig fina människa! ❤❤

 18. Helen skriver:

  Men GUD. Det coveret. Var som noen direkte tok tak i hjertet mitt og dro det rett ut. Jeg vil bare vokte om barnet Elaine. Elsker coveret og tittelen samtidig som det brenner hull på sjelen. Skal absolutt lese boken Elaine.

 19. Linnea skriver:

  Det är bra att du har så fina vänner runt dig Elaine när det stormar i själen. Du är den bästa orangutangen ever!

 20. Fanny skriver:

  Så mycket kärlek till dig! Jag kan bara föreställa mig hur ofantligt jobbigt det måste vara att ”riva upp” allt igen <3

 21. Nina skriver:

  Jag skickar en stor kraaaam! ❤

 22. Elaine, du är enormt stark! Förstår att du känner dej förtvivlad, arg, ledsen, rädd och allt möjligt på samma gång. Men du kommer ta dej igenom det här med, och förhoppningsvis kan det bli ett avslut som gör att du helt och fullt kan gå vidare samtidigt som jag är säker på att du kommer att hjälpa många andra. Styrkekramar!

 23. jos skriver:

  Fan vilken snygg och stark kvinna! Med kärlek, styrka och visshet i blicken. Fint att se dig så. Även om du mår dåligt så blottar du en sida hos dig själv som gör att iaf jag känner en närhet till dig! Man ser ändå din styrka lysa igenom. Håll ut, och fokusera på det du ser som är värt något! Det är nog så vi utvecklas… Hälsningar Hej!

 24. A way of living skriver:

  Alltså… WOW! Det där bokomslaget är nog det starkaste jag sett. Plötsligt förstår jag vad som pågår bakom kulisserna (tror jag). Elaine, du är världens bästa förebild. Stark, cool, modig och med massa integritet och humor. Jag hoppas du är sjukt stolt över dig själv! ❤️❤️❤️ Kram

 25. Lea skriver:

  En kvinnas mor vill ta livet av sig…din reaktion noll.
  Feedback, positiv du fått är du snabb att kommentera dock…är inte det lite märkligt?

  • elaineeksvard skriver:

   Lea jag vet inte om du har läst bloggen på senaste. Att jag kommer ut med en bok om mitt livs trauma, att jag gråter hela tiden? Jag är inte i en tid då jag kan fånga upp folks trauman och när jag läser att andra besvarar sånna kommentarer så tänker jag att det är skönt. Jag är varken en psykolog eller ett helgon men framförallt mår jag för pissigt för att ge råd om deras livskriser just nu. Hej.

Lämna en kommentar