Rangutan


Tjäna folket! Träningen går bra! Jag är fortfarande skadefri och blir starkare. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att det går riktigt bra. Davids programmering är så kul. Jag ska träffa honom varannan veckan och bli programmerad däremellan. Det känns lagom och jag har fått den där disciplinen att driva på mig själv. Jag har tränat längre än jag har varit soffpotatis de senaste tio åren. Nu måste jag börja förlika mig med att jag faktiskt tränar på riktigt och själv dessutom.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Rangutan”


 1. Apolonia skriver:

  Dette ansigt kan jeg lide !

 2. Nu när jag blivit frisk försöker jag komma ihåg att jag måste ta det lugnt, annars blir jag sjuk igen. Håller tummarna för att du håller dig skadefri nu! 😀

 3. Jenny skriver:

  Du ser så stark och frisk och lycklig ut!

  Kan du inte berätta hur ett träningspass ser ut nu när du programmerats om? Och hur en dag i matväg ser ut? Du som är så sund inspirerar verkligen mig och jag är just nu galet omotiverad, behöver växla om! Visa mig något som kan bidra till variation?

  Testade du mangoglassen förresten? /J

Lämna en kommentar