Min grabb


Han fick välja lite accessoarer  till plåtningen och det blev en guldklocka som egentligen var till vuxna, ett par hjärtglasögon, jeans och en t-shirt ”i samma färg som mammas tröja”. Älskade lilla unge. Han gillar det där med uppmärksamhet från människor.

Han har blivit lite mörkare i håret. Minns ni hur blond han var för bara nåt år sedan. Det är på väg bort. Nu är han ljusbrunhårig. Mammas lilla plutt, vad liten han var en gång i tiden.

20130531-103251
Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Min grabb”


  1. johanna skriver:

    Roligt att få se bild – och vilken charmig kille han verkar vara 🙂

  2. Diana skriver:

    Gud så otroligt söt och fin han är!
    Det där med hårfärg är ganska roligt och mysko, min man hade samma hårfärg som M ungefär, när han var liten. Men när han kom till Sverige vid 8 års åldern förvandlades håret till kolsvart! Hur skumt liksom? Drastisk förändring också. Men kul. 🙂

    Bästa glasögonen!

Lämna en kommentar