Snart så


Jag har inte berättat när min nya bok kommer ut. Den 15/3 gör sig nyheten påmind. Som jag längtar och räds på samma gång. Jag är ju retorikern som skriver böcker om kommunikation. Den handlar väl också om det, fast på en annan nivå. Äsch, det är nåt helt annat och jag hoppas att ni kommer tycka om boken. Mest hoppas jag att den gör skillnad, stor skillnad.

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Snart så”


 1. Diana skriver:

  Åh vad härligt !! Härligt med ännu en bok i listan av de böcker jag vill ha. 🙂
  Vilken vacker bild på dig.

 2. Spännande! Önskar dig Lycka till!

  Min andra roman kommer ut i april (tror jag det blir). Nervöst att vänta på hur den kommer tas emot. Även om min inte är en självbiografi som din så är det ju väldigt mycket ”jag själv” i boken. Så blir det ju..

  Min första bok var en typisk lättläst relationsroman. Den här är betydligt tyngre, men ändå ljus. Men även jag hoppas att den ska göra skillnad. Åtminstone för någon..

 3. Theresia skriver:

  Vad spännande!!!

 4. Johanna skriver:

  Jag har läst det lilla som går att läsa om den, och jag kan tänka mig att denna bok känns annorlunda att skriva och vänta på publicering av än dina andra böcker.
  Hoppas den tas emot och får den effekt du önskar!

  Heja dig!

 5. A way of living skriver:

  Kag bara känner på mig att den kommer bli succé

 6. S skriver:

  Åh, jag har försökt få plats och tid att gå på någon av dina kurser eller föreläsningar. Blev SÅ glad när jag såg att du kommer hit till Ludvika. Ser så mycket fram emot detta! Ville bara ha det sagt. Tack för en toppen blogg, det är så roligt att följa dig. Du är en riktig förebild på alla plan!

 7. Ååååh, vad nyfiken en blir!! Kan det vara nåt åt självbiografi-hållet till? I vilket fall går det säkert galant Elaine, det du delar med dig boken kommer helt säkert ha jättestor effekt för och påverkan på många! <3

 8. Åh vad spännade! Det ser jag fram emot 😀

Lämna en kommentar