Klong


När jag hittar ett par byxor jag tycker om så har jag en tendens att köpa dem i flera färger. Och gör jag inte det så ångrar jag mig år senare då jag är sörjer de där enda byxorna som nu håller på att gå sönder och som inte längre finns att köpa. Så jag har lärt mig av mina misstag. Hittar jag något jag älskar så blir det fler upplagor av dessa. Som vasen Klong.
  

Älskar den så mycket att det blev två foton.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Klong”


 1. Ida skriver:

  Själv skrapar man ihop pengar för att ha råd med en av den minsta storleken.

 2. Hockeysmurf skriver:

  Så gör jag också, hittar jag något som jag liksom blir lite förälskad i, ja då köper jag på mig flera stycken 😀
  Snygga vaser förresten! 🙂

 3. De är jättefina!
  Tror du kommer att gilla deras nya tea-trolley Julius riktigt mycket, finns i två olika utföranden och är så himla fin!

  Inredningshjälpen/A

 4. Hilda skriver:

  Har också denna vas! Dock bara en av den

 5. Ida T skriver:

  Ska absolut önska mig den stora när jag fyller år

 6. Ida T skriver:

  Nej nu la jag till emojis och då bröts kommentaren.
  Har den lilla sen innan ! Så fina! Även utan någon blomma i.

 7. Sara skriver:

  För mycket på samma ställe!

 8. rebecka skriver:

  jag vet att Designfirman Gamla stan säljer dessa! där köpte jag min!

 9. Ida skriver:

  Tycker också att dessa är fantastiskt fina, funderar på att investera i en fin vas nu i vår och velar mellan dessa mer moderna eller dagg från Svenskt tenn. Har läst att mässingsvarianten på denna från Kong lätt blir fläckig och är svår att få ren, är det något som du märkt av på dina vaser?

Lämna en kommentar