Glitter och fnitter


Jag umgås mycket med Marie just nu. Hon och Evy har sån härlig energi ihop.  Det är som att de är två äldre själar som setts i ett annat liv och får ses igen.
  Jag får blinka bort lyckotårarna när vi tre hänger. Det är verkligen en gåva när två personer man älskar så mycket också älskar varandra. Det är ju inte alltid fallet. Ibland kan man ju bli ängslig över att två personer man tycker om verkligen inte tycker om varandra. Jag är rätt cool med sånt och har alltid varit ”hänsynslös” i mina bjudningar hem. Jag har bjudit alla jag tycker om oavsett vad det tycker om varandra. Hur gör ni?

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Glitter och fnitter”


 1. johanna skriver:

  Jag också, men tycker det är så jobbigt.. Tycker förresten det är jobbigt att stå i centrum också och det förväntas man ju göra om man bjudit in olika gäng osv. därför kör jag mest kalas med familjen nu osv.. Joo därför och att jag glidit ifrån vännerna. Olika livsstadier – men framförallt olika energier som inte klickar längre..

  • Ulrika skriver:

   Åh vad jag känner igen det där med olika livsfaser och glida isär. Så var det PRECIS för mig och jag vill ju hänga med kompisar som jag klickar med och som ger energi! Nu har jag i a f bestämt mig för att göra något åt det, så, jag gör det enda logiska jag kan göra för att hitta de där nya polarna jag klickar med – jag bygger en App för det! Nu ska jag bara bygga klart och sen ska jag revolutionera kvinnlig vänskap! : ) Mer härliga tjejkompisar åt alla!

   Häng med oss här om du vill! http://www.gofrendly.se/frendly/

 2. Sofie skriver:

  Jag har en salig blandning av personer när jag bjuder hem 🙂 härligt nog är de alla så civiliserade att trots att de kanske inte tycker om varandra, eller skulle umgås utan mig, så blir det alltid trevligt ändå 🙂

  Det tar dock lite energi från mig som springer mellan för att få alla att må bra och känna sig hemma, men det får man ta när man är värdinna kanske!?

 3. A way of living skriver:

  Det skulle bli jättemärkligt att ta hänsyn till vad alla ens vänner tycker om varandra varje gång jag bjöd in till något tycker jag. Det är ju mina val av vänner och inte mina vänners val. Däremot förväntar jag mig att alla visar respekt och hänsyn, även om de inte klickar. Mina umgängen är extremt olika varandra i personligheter och värderingar men fungerar ändå ihop de få gånger som alla ses samtidigt (blir vid större fester, födelsedagsfirande eller andra särskilda händelser).

 4. esterii skriver:

  Jo man ska utmana vännerna ibland.. Du är för ärligt skön Elaine:)

 5. Men åh vad mysigt det ser ut 🙂

Lämna en kommentar