En outfit att ha till jobbet


Jag gillade verkligen byxdressen som jag fick ha på mig på plåtningen. Tänk att kliva upp på scen och prata om retorik i de här?  

Eller bara att se ut så här en normal dag på jobbet. Jag skulle verkligen gilla det!

/Elaine, känner sig en smula fåfäng.

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “En outfit att ha till jobbet”


 1. Chatrine skriver:

  Jag skulle älska det! Jag tycker att vi generellt är för fega här i Sverige. Tar ofta det säkra före det osäkra och hamnar i blus och byxa stuket. Knappt att vi vågar ta ut svängarna när det är party. Synd – men gör jag något åt det – näää.
  Jag har dock köpt mig en underbart knallcerise kappa som jag älskar. Ska se om jag inte kan våga vara lite mer kaxig nästa gång jag går och shoppar jobbkläder 🙂

 2. emelie skriver:

  Riktigt snyggt och uttrycksfullt!

 3. Diana skriver:

  Alltså jag tycker du är såå otroligt vacker i den där outfiten. Hade jag sett den hängandes i butiken så hade jag aldrig ens vänt mig om två gånger eller ens en gång, hade inte ens funderat på om den skulle vara fin. Men nu när man ser den på en person och dessutom på dig med den sminkningen och din färg och allt, så är den ju helt ljuvligt vacker. Riktigt fin. Du passar otroligt fint i rött läppstift också. Hela grejen var kanon på dig. Brasiliansk skönhet, verkligen!!

 4. Hockeysmurf skriver:

  Är den bekväm dessutom? Kör ba’, köööör!
  😀

 5. Apolonia skriver:

  Du ser FLOT ud Elaine ! Men jeg synes ikke, at det skulle være arbejdstøjet for dig. For meget ”uro”. Jakken og glatte bukser (t.ex.sort, mørkegrøn). Sådan tænke jeg.

 6. anna skriver:

  var kommer din outfit fran?

 7. Linda skriver:

  Supersnygg! Men hellre bära den ibland än att ser den på köksväggen varje dag, eller hur Elaine? 😉 det kan bli för mycket av det goda.

 8. Jessica skriver:

  Ååååååååååååhhhh! Var kommer plagget ifrån???

Lämna en kommentar