Saknad till barn och glädjesmittande publik


img_1106.jpegDet känns alltid lite jobbigt att resa från Evelyn för att jobba. Men denna gång var det bara en kortis till en sån smidig stad som Umeå. Sen den där sorgen över att vara från barnen kompenseras alltid en smula av den glädje jag får från publiken när jag föreläser.

Vilken energi dom har och det gör att jag blir så himla glad. Jag älskar att stå på scen och ge retoriktips! Jag älskar mitt jobb. Den glädje ni ger mig ute i landet är en enorm tröst när jag är borta från barnen. Men jag är inte borta så mycket nuförtiden. Jag är bara lite extra blödig.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Saknad till barn och glädjesmittande publik”


 1. E skriver:

  Innan jag fick barn trodde jag inte att en saknad kunde vara så fysisk. Det går emot all biologi att vara ifrån sina barn, tycker jag. Men ibland så måste man vara borta, the road is such.

 2. Gabriella skriver:

  Hej! Tar du fortfarnde en fika med bloggläsare när du är ute och reser? I så fall förslår jag att vi tar en, hade vart så kul!!

 3. Gabriella skriver:

  Kanske borde nämna lite mer om vem jag är, så att du inte tror jag är nån stalker där ut! JAg är 21 år, pluggar mitt 3 år till civilingejör inom interaktionsdesign! Brinner för att fler tjejer ska ha chansen att välja tekniska utildningar! Käkar mycket choklad, och har följt din blogg sen du gifte dig ungefär!

  Har du inte tid/lust! SÅ hoppas jag du får en jättebra dag ändå! och välkommen till Umeå! 😀

 4. Stina skriver:

  Åh, snälla kom till Umeå universitet och tala för oss medie- och kommunikationsstudenter! Det hade varit så kul och lärorikt!

Lämna en kommentar