Jobbar va


  

 Manus ska rättas och detaljer ska ändras. Jag har några saker på agendan idag. Jag ska till ortoped för att kolla hälsenan som krånglat sedan en joggingtur i höstas. Herre gud vad gammal man är! 🙂

Annars rullar livet på, hur mår ni?

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Jobbar va”


 1. Ulrika skriver:

  Jo då. Examensarbetet börjar den här veckan, så det är både spännande och nervöst.

 2. Mirella skriver:

  Jättebra:) den teknik som strulat ett tag är löst nu eller på gång att lösas sedan blir jag på mycket bättre humör när solen kommer fram. //Mirella
  http://Www.livetmedhund.se

 3. Theresia skriver:

  Jag mår ganska bra idag. Har varit i en känslomässig berg-och-dal-bana senaste veckan då min pappa legat på sjukhus, man vill ju att ens älskade ska leva för alltid och alltid må bra.

 4. Hope skriver:

  Nä Elaine det är inte för att du är gammal. Problem med hälsena beror nog ”bara” på överbelastning och du har nog haft/har en inflammation. Du kommer antagligen få jättebra övningar och råd så att du blir besvärsfri, det är ett problem som drabbar många i alla åldrar.
  Lycka till❤️

 5. Bra lite jobbigt att komma tillbaka efter en långhelg bara ( president’s day)

 6. Diana skriver:

  ha ha ha skön du är, inte gammal men kanske bara tränat för hårt, för mycket, brist på vitaminer och omega eller zink?

  Kram snygging

 7. A way of living skriver:

  Elaine! Måste tipsa dig om filmen Remake på SVT-play om du inte sett den. Jag såg den igår och tänkte märkligt nog på dig när jag sett den. Tror det är för att du skriver en del om dina ex och särskilt killen i Barcelona. Se den, den var fantastisk!

Lämna en kommentar