Tjänna måndag


foto av Jesper Anhede  

Godmorgon mina sammetsapor! Mår ni fint? Jag mår bara bra. Det är rätt få saker jag behöver för att känna mig laddad för en ny vecka och det är tid med familjen, träning och sömn. Får man träffa vänner på det så är det en ren bonus, men det är inte riktigt sådana tider för mig nu och jag trivs bra med det. Jag har blivit sådan tant. Ni som följer mig på instagram vet. Det är fredagsbuketter och grönsakssmoothies som är min melodi numera. Folk har ju fallit som döda möss för influensatiderna, men jag har ”magiskt” klarat mig. Jag undrar om det är all spenat och morötter som gjort susen? Jag tror det. Tack för alla tips på recept förresten, denna vecka blir det lite andra varianter. Men min bästa so far är: 3 Morötter, 2 dl fryst Spenat, en banan, ett äpple, tre apelsiner, ingefära, en skiva röd chili, 2 dl vatten. Oh Maj Gadd! Så gott!

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Tjänna måndag”


 1. Hockeysmurf skriver:

  Superfin bild! <3
  Mår förhållandevis bra, nyfiken på vad livet har att bjuda på den här veckan och ser fram mot att få mitt efterlängtade "OK" till träning av ÖNH-läkaren imorgon 😀
  Hoppas du får en fantastisk dag!

 2. emelie skriver:

  En fråga angående juicen/smoothien – dricker du den SOM en måltid eller TILL en måltid? Verkligen bara av ren nyfikenhet jag undrar 🙂

 3. Diana skriver:

  Wow vilken mäktig smoothie det måste ha vart! Mycket bra grejer.
  Jättefin bild på dig vackra Elaine! Önskar dig en grymt bra dag.

 4. Mino skriver:

  All heder åt dig som äter så hälsosamt! Jag önskar att ville göra det också. Men jag vill bara säga att folk stupat i flunsan runt mig också och jag har glatt ätit precis som vanligt, nån enstaka frukt då och då, lite mindre grönsaker. Väldigt mycket chips och lösgodis och jag mår som en prinsessa!

Lämna en kommentar