Love Nepal


Ni vet hur mycket jag brinner för barn som blivit och fortfarande blir sexuellt utnyttjade. Jag är så tacksam att det finns organisationer som Love Nepal – en familj som vigt sitt liv till att rädda dessa älskade små varelser. Det började med att Michael Alvén fick se bilden på dessa tre små tjejer, men inte bara det. Man berättade att de var prostituerade. Hjärtat gick sönder och han och hans familj beslöt sig för att viga sina liv till att rädda dessa barn.

Dessa barn lever sällan tills de når 20år eftersom majoriteten av dem begår självmord innan de fyllt det. Det är så fruktansvärt sorgligt och grymt på alla sätt och vis. Men på bilden nedanför ser ni dessa små flickor sex år senare. Fulla av liv och glädje just för att Love Nepal räddade dom och 600 andra barn från prostitution. De gästade Nyhetsmorgon häromdagen och jag tycker Ebba gjorde sånt bra jobb när hon intervjuade dem. Det är svårt att hålla tillbaka känslorna i dessa frågor. Ni ser det här.

Ni är några som tycker det är fel att visa bilder på barnen när de var prostituerade. Jag tycker det är rätt av två skäl – det väcker engagemang och jag litar på att Love Nepal har frågat dem om det är ok. Man ska alltid värna barns integritet.

 

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Love Nepal”


 1. Mollan skriver:

  Det är så sjukt och vidrigt jag aldrig ens skulle kunna fantisera ihop något så fruktansvärt – det är som det
  Värsta jag skulle kunna tänka ut att plåga någon annan människa med gånger tusen. Å jag kan bara inte förstå var dessa vidriga helvetesmän som upprätthåller, köper och stödjer detta finns –
  För uppenbarligen är de MÅNGA. Tycker det är vidrigt nog köpa kvinnor från gatan i stan som en bit kött de skulle ha RÄTT till pga kapital, men alltså detta.. Finns inga ord.

  Tack att du med din stora plattform lyfter sånthär så allmänheten får upp ögonen för dessa mörka delar av världen.

 2. Diana skriver:

  wow vilken grej! Vad fina människor det finns. Jag vet inte hur dom gör det men shit att dom lyckas! Hur finansierar man det, hur lämnar dom sitt liv och flyttar dit eller hur gör dom? Otroligt, så modigt, så grymt fint och vackert gjort. Vilka människor.

  • Lisa skriver:

   För att stötta dem gå in på deras hemsida; lovenepal.se eller på deras Facebook-sida.
   Håller med om att deras arbete är helt otroligt.

 3. Tack för att du skriver detta Elaine! Så bra!!

 4. Lisa skriver:

  Så bra att du skriver det här Elaine!
  LoveNepal och det arbetet familjen Alfvén gör behöver all uppmärksamhet de kan få.

 5. A way of living skriver:

  Tack Elaine! För att du lyfter fram även det hemska i vår värld för möjlighet att hjälpa. Nu har jag hittat en till organisation att bidra ekonomiskt till ❤️

 6. Jolu skriver:

  De gör ett fantastiskt jobb som jag absolut vill stötta. Undrar dock vad det är för människor (män) som bidrar till att upprätthålla en sån typ av vidrig omänsklig industri?! Det är ju ren ondska att förgripa sig och tortera så små barn.

 7. Annapanna skriver:

  Vad glad jag blir att du lyfter denna organisation, de gör ett fantastiskt jobb!

 8. […] Ett annat tips om ni vill donera pengar är LoveNepal som hjälper barn som lever som prostituerade. Elaine har skrivit mer om organisationen och deras arbete här. […]

Lämna en kommentar