Vabb


Matheo och jag stannade hemma i förra veckan. Han fick stanna några dagar extra eftersom trots att man inte smittar efter ett tag så är man rätt slut på energi efter en magsjuka. Så han fick hänga med mig. Vi tog oss till Hornstull för en smoothie. Och sen satt vi på perrongen och väntade på en ”gammal” tunnelbana.
När jag var liten var de där de enda tunnelbanorna som gick, då väntade man istället på en silvertunnelbana. Det var det coolaste som fanns på 80-talet.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Vabb”


  1. Cecilia skriver:

    Hej
    Jag fick lära mig något nytt i höstas om när man ska börja med 48h-karensen efter magsjuka. Efter sista kräkningen eller diarreattacken har jag trott och gått efter. Men som sagt så lärde jag mig att bland symptom räknas även aptitlöshet!!! Så man ska starta 48h-karensen från och med barnet har fått viljan att äta normalt igen, måhända mindre portioner, men du fattar vad jag menar.

    Så det var ju bra att ni tog några dagar extra. Hoppas resten av familjen klarade sig.

  2. Hanna skriver:

    När jag var liten var de gröna vagnarna de enda som fanns.

Lämna en kommentar