Karaktär är det svåraste att bygga


Idag var det en sån där dag då jag verkligen inte kände för det. Och för er som inte är träningstöntar så kan vi ta det i relation till något helt annat för att ni ska vilja hänga med. Vilket mål som helst har vissa bittra tuggor. Som när jag pluggade till retorikkonsult så tyckte jag att kurserna i transkribering och grammatik var dödstrista, men jag behövde dessa kurser för min examen. Så jag tuggade i mig dem. Och idag kände jag verkligen inte för att gå till gymmet, men jag tuggade i mig ett gympass. Det är sådana tillfällen som är helt avgörande för om man ska nå sitt mål eller inte. Vill du vara lite bättre så behöver du jobba lite hårdare.

/Elaine, har jobbat hårt på gymmet idag.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Karaktär är det svåraste att bygga”


  1. Och apropå det, mitt favoritcitat just nu: ”We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.” – Aristotle

  2. Hockeysmurf skriver:

    Ja, ibland får man sparka sig i röven och ta sig själv i örat.
    Just nu är jag ju mest som ett barn dan före julafton inför träningsstarten nästa vecka (hoppas jag i alla fall) men vissa dagar har man ju lust att bara åka till affären, köpa fyra påsar chips, åka till gymmet och sätta sig mitt på golvet och bara moffla i sig medan andra svettas (och blir förbannade) haha!

  3. ximena skriver:

    Själv sitter jag o försöker plugg inför min tenta nästa vecka. Har skjutit på det alldeles för länge o nu känns det nästan hopplöst

Lämna en kommentar