Seg treåring❤️


”Mamma jag ska bara leka lite till” 

Min älskade lilla son är verkligen karma till mig. Jag var precis så seg när jag var liten. Jag skulle bara så mycket innan vi gick till dagis mamma och jag. Sen är han en snackpåse precis som jag, försöker praa ihjäl situationer som han tycker är tråkiga eller jobbiga. Haha, precis så är jag när David vill att jag ska göra något jobbigt på gymmet. Hur är ni?

Oavsett så tycker jag det är värt att komma sent till föris framför att bråka eller stressa Matheo. Jag vill att både starten och slutet på dagen ska vara så bra det bara går. Innan vi säger godnatt eller hejdå så ska det vara med varma känslor vi lämnar varandra för en stund.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Seg treåring❤️”


 1. Johanna Barck skriver:

  Mysunge!

  Vad heter varimärket på speglarna? De är fantastiska!

  Kram från Johanna

 2. Hockeysmurf skriver:

  Jag pratar mycket rent generellt haha! Om det inte är första gången jag träffar nån eller om jag är i ett större sällskap och ämnet är dötrist, då yttrar jag inte så många ord.
  Men prata för att undvika sånt jag vill undvika? Jepp. 😀
  (Älskar taklampan btw!)

 3. Diana skriver:

  Min rejäla karma är min äldsta dotter. Pratar mycket precis som jag, temperament, humör etc. Men otroligt mycket kärlek och det räddar allt. 😀

  Hoppas ni kom iväg. 🙂
  Ha en fin dag.

 4. Cecilia skriver:

  Jag har också fått karma i min dotter på snart 8 månader. Oj så hett temperament och envis som bara den 🙂 (var hamnade den lugna genen från pappan undrar jag)

 5. Anna skriver:

  Hej Elaine,

  Såg du inslaget om preventinmedel på TV4 nyhetsmorgon idag? Skulle vara intressant att höra vad du tyckte. Jag blev irriterad av att det faktum att så många flickor och kvinnor upplever att psyket påverkas inte nämndes förrän en tittare skrev in och lyfte frågan. Användandet av p-piller jämfördes även med t.ex. blodtryckmedecin när biverkningar kom på tal (typ “jamen alla medeciner har ju biverkningar?!”).

  Jag har lagt ett år av mitt liv på att tjorva med biverkningar från p-piller. I efterhand är jag förvånad att min fina kille stannade kvar I vårt förhållande. Jag har så svårt att acceptera att man bortser/förminskar vilket problem detta kan vara och hur vanligt det är.

  Så nyfiken att höra om du såg inslaget och vad du tyckte:)

  • lena skriver:

   Intressant, vill också höra mer om detta. Har ägnat för många år av mitt liv att må knas pga preventivmedel. Tex att vissa piller minskar sexlusten. Eh? Numera får kondom duga, oromantiskt eller ej.

  • Jen skriver:

   Å jag är motsatsen! Jag blev pga annan akut sjukdom tvungen att sluta med mina p-piller. Mådde så dåligt att jag bara ville dö. Nu 14 månader tillbaka har jag fått mina p-piller åter och livet har återvänt!!

 6. Cecilia skriver:

  Alltså åh, jag vill ha en son som din en dag <3

Lämna en kommentar