Om ni undrar hur jag luktar i armhålan


Jag vet, ni är många som har undrat, länge! Nu får ni äntligen svar i Åhléns medlemsutskick. Och ni som inte är medlemmar tänker säkert ”åh nej, elaines armhåla! Jag missar’t!”. Misströsta inte, här har ni’t.

/Elaine, inser att hon aldrig har bloggat om sina skönhetsrutiner förut.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Om ni undrar hur jag luktar i armhålan”


 1. Hockeysmurf skriver:

  Vi gillar samma typ av parfymer, har vääääldigt många av både Escada och MJs Daisy-varianter även om jag numer mest knåpar ihop egen parfym. Knåpar faktiskt ihop i princip alla mina skönhetsprodukter, utom mascaran, men allt annat gör jag själv. Sjukt kul! Känner mig som en liten forskare i nåt labb nånstans när jag kokar ihop mina krämer och tvålar och grejer haha!

 2. Apolonia skriver:

  Det er jo ikke vigtigt at kende dine skønhedsrutiner ! Du er (for mig) sådan en sæbe og vand type. Frisk og smuk.
  Ved lejligheden vil jeg snuse under dine armhuller og vil give dig feedback. Hvis du vil.

 3. Anna E skriver:

  Ha, kul inlägg!

 4. Maria skriver:

  Whaaat…morgonrutin som tar max 7 minuter! Hur lyckas du med det? Altså duscha, smörja in sig, sminka sig och styla håret. Det tar minst 20 min för mig, om jag måste skynda mig.

Lämna en kommentar