Work people


    En ny vecka är här och jag har fått ryck på skåpen i köket. Här ska det organiseras. Jag hittade en gammal take-away-mugg från förr. Då får jag äntligen ta med mig vårt goda kaffe som plötsligt inte smakar gott längre. Jag vet inte om det är kaffet eller om det är jag?  Jag är vrålhungrig hela tiden och tycker kaffe smackar piss. Känns bekant på nåt sätt… 

Nu ska jag inte spekulera, nu ska jag jobba.

  /Elaine, är inte gravid, så vitt hon vet iaf…

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Work people”


 1. Diana skriver:

  Tänkte just säga att det lät som graviditet men det kan vara precis vad som helst. Vet inte ens om ni vill ha fler barn men det lät mysigt i alla fall. 🙂
  Hur som, önskar dig en bra dag. 🙂 Trevlig måndag.

 2. Ania skriver:

  Dessutom är du inrednings tokig 😉

 3. Hockeysmurf skriver:

  Behöver inte vara graviditet, har liknande symptom och skulle jag vara på smällen skulle jag nog bli föremål för nåt forskningsinstitut nånstans haha!

 4. Johanna Sohlberg skriver:

  Vad gör du om du är gravid igen? Skulle det vara självklart att behålla en till nu redan så snart?

 5. Karen skriver:

  Hej Elaine
  Ville säga att jag känner igen de symtomen som du har och som inte har med graviditet att göra.
  När jag ammade upplevde jag denna känsla och den kom mycket senare under amningstiden. Jag va konstant hungrig, kött och kaffe smakade piss. Ca två månader efter jag slutade amma helt, började jag känna igen mig igen. Minns att de va många som sa detta till mig och att jag inte skulle bli förvånad.

 6. Jenny skriver:

  Grattis!
  Eller ograttis om du inte är gravid, för det är inte så kul att tappa kaffesuget till ingen nytta ju 🙂

Lämna en kommentar