När man skriker ”jaaaa” till brevbäraren 


Tiden på dass är räddad både för mig och Gustav. Dessa tidningar är två som vi gottar oss i. Gustav och jag i ett nötskal. 

Igenkänningsfaktor på det eller har ni en annan ”skit”-tidning på dass? Berätta! Jag vill veta vad ni är för några kufar som läser bloggen, plus att jag behöver lite läsning tills nästa dassbesök. 😉

Bloggvännerna har ordet

29 svar till “När man skriker ”jaaaa” till brevbäraren ”


 1. Hmm skriver:

  Nope snabbt in och snabbt ut. Inget behov av lektyr där. 😎

 2. Louise skriver:

  Haha, här hinns det aldrig med att läsa några tidningar på dass med ungar som alltid vill vara med på toa, gråter, passar på att göra hyss eller andra fina störningsmoment. Skulle nu behovet att gå på toa infinna sig under tiden man är två vuxna hemma (vilket ju händer ca 3ggr/månad) så passar jag på att läsa bloggar. Men när barnen somnat kryper jag gärna upp i soffan med ett nummer av living!!

 3. Hope skriver:

  Haha min söta granne som är 77 år brukar ge mig Hänt Extra och jag inbillar mig att den funkar på dasset men det slutar alltid med att jag kastar ut tidningen i vredesmod och smäller igen dörren. Sedan sitter jag där skitförbannad, när jag är klar så är jag på uruselt humör och så blir jag ännu mer förbannad för att min man sitter och gapskrattar åt mig när jag kommer ut…

 4. Ida skriver:

  Jag tar allt med mig telefonen eller paddan om jag ska göra nummer två. Läser bland annat din blogg då, hehe. Men inte just nu. Jag skulle aldrig kunna sitta och bygga björn och samtidigt skriva ”hej, här sitter jag och bygger björn”.

 5. Linny skriver:

  Vi föräldrar!
  Jättebra tidning men eftersom jag är just förälder blir det enbart på toa jag hinner läsa 🙂
  Det och bloggar såklart.

  Men toalettlektyr är definitivt ett måste, annars får man sitta och läsa på shampooflaskor och hur kul är det?

  • Ania skriver:

   Hahha. Jag är lika dan, finns det inget annat så läser jag innehålls förteckning på alla artiklarna inne i badrummet. :-))

 6. Linnéa skriver:

  Damernas värld! 🙂

 7. För min del tycker jag att det är lite äckligt med lektyr på toa, i alla fall om tidningen i nästa stund hamnar på annan plats i bostaden. Sedan är det egentligen bättre för de nedre regionerna att inte sitta för länge på toan utan att snabbt göra det man ska och sedan lyfta på rumpan igen.
  Charlotta

  • Jen skriver:

   Nja, inte sitta och trycka dvs krysta för länge. Men att ge tarmarna 10-15 minuter att jobba (dock ej krysta så lönge!) mår kroppen bra av!

   • Behöver man sitta i 10-15 minuter så behöver man antingen se över sin kosthållning, dricka mer eller börja motionera. För en mage i fin form tar det inte mer än några minuter att bli klar.
    Charlotta

  • Jen skriver:

   Mycket vanlig föreställnibg. We have to agree to disagree mvh gastroenterologen, phd

 8. Sanna skriver:

  Boken : humans of new York . (Hony) fick boken av min sambo och älskar att bläddra bland alla tusentals foton och läsa beskrivningarna / deras tankar .
  Helt fantastisk . Sen har jag en citatbok som jag fick en julas för 10 år sedan typ med massvis med sköna citat / dåliga skämt / läkargrodor /tabbar mm .

 9. Katarina skriver:

  Ridsport så klart. Den läser jag på toa.

 10. Emma skriver:

  Jag har inga barn men jag tar alltid med mig mobilen, och skulle jag mot förmodan glömma den ja då är det bara att gå ut och hämta den för annars blir det inget vettigt gjort haha…

 11. Ulrika skriver:

  Illustrerad vetenskap, allt om mat eller korsord. När jag är less på allt annat, hemma i hsb, företagstidningen eller facktidningen.
  Har tagit med mig vanan hemifrån, pappa läste alltid något på toaletten så det fanns alltid tidningar där av olika slag.

 12. E skriver:

  Runners world

 13. Svahnholmen skriver:

  Här läser jag och maken Pondus- serietidningen på dass. Sedan tjuvläser jag 11-åringens KP. Man få verkligen en inblick i vad som försiggår i den prepubertala hjärnan när man läser den tidningen. Spännande och lärorikt dom förälder!

 14. Sofia skriver:

  Haha alltså vem hinner läsa på toaletten?!

 15. Sanna skriver:

  Illustrerad vetenskap. Bloggar på mobilen. Stream på twitch.tv! Egentid kallas det, Sofia! Man sitter kvar för att det är en stund avkoppling. I alla fall för föräldrar, när man lyckas komma in på muggen själv! 😀

 16. anna skriver:

  Läser veckans nu (tror jag den heter?!) och lär mig sjukt mycket om vilket det senaste skvallret kring alla kändisar är

 17. Lou skriver:

  Jag laser aldrig pa dass. Tycker det ar ackligt o sitta och ”njuta” i bajslukt, fast jag vet att det ar ett vanligt fenomen. Eller ar det for att det tar sa lang tid for vissa o bajsa sa att man liksom maste ha nagot o gora nar man sitter dar? Aldrig forstatt mig pa det dar och jag skulle acklas om min partner satt o marinerade sig sjalv pa toaletten sa lange att hen han lasa ut en hel tidning. Dock inte sagt att Elaine och Gustav ar ackliga – dom ar stortskona! Gillar att vi ar olika.

 18. Felicia skriver:

  Föredrar inte långa besök på toan, men ibland har nöden ingen lag. Under dessa stunder gillar jag och min partner att läsa Filter. Alltid härligt att ha något att läsa under toalett-besöken! Om inte för oss så för våra gäster.

 19. madelene skriver:

  Illustrerad vetenskap eller Kalle Anka är det som finns på toan hos oss

 20. Josefin skriver:

  Bara jag som tycker det är discusting med mobil/iPad på toa?

 21. jenny skriver:

  Haha nu skäms jag lite men jag brukar läsa bloggar, de ytligare bloggarna utan att nämna namn.

  Din och pingis brukar jag läsa när jag äter själv

Lämna en kommentar