Han är fin den där Gustav


 Den finaste på hela jorden! Vi joddlar köpenhamn hela kvällarna och längtar till vår alldeles egen weekend. Jag tror vi kommer satsa på en sån varje år, så himla värt! Jag vill ut och klubba och sa det till Gustav. Och Gustav skrattade lite nervöst och sa ”Oj det verkar jobbigt”. Jag garvade och sa att han får träffa Elaine partyprinsessan en av kvällarna i Köpenhamn. Undrar bara vilken bar man ska gå till?

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Han är fin den där Gustav”


 1. Fia skriver:

  Gå till Ruby Bar för en fördrink eller två! Som att vara i någons vardagsrum och så himla trevligt. Väldans bra drinkar också så klart!

 2. Anna skriver:

  Så himla mysigt att ha något sådant att se fram emot <3

 3. Emilia skriver:

  Bar 7 är den garanterat bästa baren!! Supergoda drinkar och jättetrevlig miljö 🙂

 4. Anne skriver:

  Härligt! Detta är ett inlägg man blir glad av att läsa. Hoppas ni får en underbar weekend!

 5. Maria skriver:

  Om ni ska ut och klubba måste ni kolla in Culture box. Det ligger i city, på gränsen till stadsdelen Østerbro. Och alldeles vid sidan av ligger charmerande små orangegula ”längor” där det bor soldater, på lika charmerande gatunamn som t ex Krokodillegade. På gåavstånd därifrån ligger den Hirschprungske samling, där de utställer konst av Skagenmålarna, och bredvid ligger en stor byggnad som är statens museum for kunst. De har både äldre och modern konst. Ett annat känt konstställe är Glyptoteket som ligger vid Tivoli. De har en trevlig café. (Den ägdes tidigare av Mette Blomsterberg som har bakprogram i tv som även sänts i Sverige). Nu snubblade jag in på konst utan att veta om du är intresserad. Ett tips är att kolla aok.dk (aok=alt om København).

 6. Fanny skriver:

  Mysigt med köpenhamn! Vad är det för något som står i hörnet ? Är det någon inredningssak? Ett instrument?

 7. Clara skriver:

  Ni måste gå till Lidkoeb! En ganska gömd cocktailbar som man måste veta om för att hitta och de gör helt magnifika drinkar. De har flera våningar och där hittar ni riktigt coola danskar helt enkelt. Stort tips!!!

 8. Mary skriver:

  Det fint en helt fantastisk vietnamesisk restaurang som heter LeLe! Utsökt mat och riktigt bra drinkar, tänk på att boka ett tag innan bara ifall ni går dit 🙂

 9. Åsa skriver:

  Jag vill tipsa om Curfew, en jättemysig klassisk cocktailbar. Lokalen känns lite som att komma hem till någon, på 20-talet (har ju inte varit hemma hos någon på 20-talet men jag kan tänka mig att det var såhär). Supergoda och lite annorlunda drinkar och jättetrevlig personal. Du kan läsa om den här: Kolla in Curfew på TripAdvisor
  http://www.tripadvisor.se/Attraction_Review-g189541-d8437985-Reviews-Curfew-Copenhagen_Zealand.html?m=19904

 10. Pia skriver:

  Jag var i Köpenhamn över nyår och åt så otroligt god Brunch! Det var ett riktigt mysigt ställe som heter mamma rosa och ligger i ”köttbyn”. Ett tips ifall ni är sugna på brunch!

 11. Maria skriver:

  Elaine, om ni inte har bokat hotell, så kolla in centralhotelogcafe.dk . Där kan ni få ett helt hotell för er själva. Det finns nämligen bara ett rum, då det är världens minsta hotell.

 12. Mette skriver:

  Åhh vad härligt med Kbh! 😀 Zoo bar är trevligt också och mexibar har gode drinks!!
  Hoppas ni får en jättefin helg!

Lämna en kommentar