Middag med två tröttmössor


  Jag träffade upp min älskade gamla vän Jocke som gick med på att visa sin frisyr på bild. Vi träffades 17.30 för vi visste båda två att vi skulle bli trötta vid 20.30. Men jag ville inte bli trött. Jag ville vara pigg allert och full av energi. Istället var vi två trötta men glada kompisar som gäspade ikapp. Vi satt plikttroget kvar på restaurangen till 21.30 för annars är man en trött tönt. Klockan 21.35 tackade vi för oss och då kom jag på att jag glömt ta kort på den goda maten. Oh well, så här såg det ut efteråt.
 Någon tröttmössa därute som känner igen sig? 

Bloggvännerna har ordet

13 svar till “Middag med två tröttmössor”


 1. M skriver:

  jag är 20 år och varje gång jag går ut med mina vänner på klubben så blir jag trött vid 02 och när vi äter middag så blir jag trött vid 21. är van att lägga mig i sängen kl.20 haha

 2. Sanna skriver:

  Japp, klarar inte av krogen längre eller middag ute. Hemmagris

 3. Victoria skriver:

  Eliane, jag måste säga att jag gillar det nya upplägget på bloggen! Små korta inlägg om allt möjligt, typ att Elle Galan blev flera olika inlägg på olika teman spritt över flera dagar. Tummen upp!

 4. Sara skriver:

  Haha, åh, får jag snälla också känna igen mig – även om jag inte har småbarn?:) För på sistone har jag blivit hemskt kvällstrött, vaknar pigg och glad vid 6-snåret, men efter 20:00 vill jag helst av allt gå och lägga mig direkt. Inte så praktiskt direkt med ett jobb, där man inte börjar med möten innan 10, men förväntas att gå på middagsmöten och mötesdrinkar efter det, haha.

 5. A way of living skriver:

  Haha! Älskar ”gick med på att visa sin frisyr” 🙂 🙂 🙂 Apropå tröttmössor så var jag nere i Göteborg för några helger sedan. Fyra tjejer som var som fyra pensionärer på lördagkvällen. När klockan var 22 var vi redo att gå och lägga oss men tvingade oss själva att sitta uppe till iaf 22:30 😉 Kram!

 6. Camilla skriver:

  26 år och ÄLSKAR att lägga mig tidigt, blir även trött tidigt. Avslutar gärna en ”kväll ute” vid senast 22 innan det blir packat med övrigt folk som ska ut. Underbart att komma hem, få gott med sömn och vakna utvilad dagen efter utan att ha förlorat halva dagen.

 7. Hanna skriver:

  Hihi, idag sa min man att han såg min idol i Hornstull.
  Jag frågade varför han inte tog din autograf, hade ju varit en toppenpresent när jag fyller år

 8. Åh, en till tröttmössa här..! Är visserligen konstant trött nu för tiden av nån anledning men det är ju så skööönt att sova! <3

 9. Cathrine skriver:

  Åh jag blev lite glad över att du glömde ta kort på maten <3 der betyder ju att ditt fokus har shiftat från det metaperspektivet du pratade om, till att vara där och då och ta vara på dina vänner, och inte tänka blogg blogg blogg! Om inte annat så för en liten stund 😀

 10. Livet i USA skriver:

  Haha, härliga bilder;)

Lämna en kommentar