Jag hörde att det var några som inte gillade bilder när jag tränar


”Asså du och dina jävla muskler, jag skiter väl i om du tränar och det är SÅ tråkigt att se när du är på gymmet. Alltså skaffa dig ett liv utanför gymmet!”

Hej bloggen, jag var på gymmet idag.

Jag har börjat använda lite snyggare träningskläder för det är så mycket roligare att träna i. Nu vet ni det. Heddå.

Bloggvännerna har ordet

38 svar till “Jag hörde att det var några som inte gillade bilder när jag tränar”


 1. Hehe, som jag nämnt tidigare, det man är neutral till passerar bara, det man är känslig för går man igång på. Det kanske var ett dåligt samvete som började skava där. 😉
  Charlotta

 2. Jen skriver:

  Hej du som inte gillar muskler och när elaine tränar skrolla!! Vi andra njuter gärna av lite träning 🙂

 3. Klara skriver:

  Det är kul att se när du tränar och intressant och hälsosamt när du skriver om balansen : hälsosamt ja men ej vikthets och fokus på vad kroppen ska användas till mer än hur den ser ut, detta tycke ekar själv är en ständig balansgång för att hålla sig på den positiva sidan och undvika den andra som jag anser vara nerbrytande och träningsflädjedödande, om nån fattar 😉
  Om nån inte vill se skrolla förbi eller sluta läs bloggen!

 4. Diana skriver:

  hahah jag älskar när du tränar!! Du peppar ju mig. 😀

 5. Eleni skriver:

  Haha sug på den ni surisar 🙂

 6. God kväll bästa du <3
  Du missade väl inte bilderna från presslunchen på Vigårda igår? Kika in för att se på läckra bilder från en grym restaurang!
  Kram.

 7. Älskar dina tränings-/gymbilder! Lite avundsjuk blir jag eftersom jag inte får träna fullt ut än men snart så, snart får jag OK från läkaren på ÖNH (har jag bestämt haha!)

 8. Lise skriver:

  Nejnejnej, sluta aldrig med dem, ääälskar dina träningsbilder! Inga putande rumpor och svettiga klyftor, utan en stark kvinna som tränar för hennes egna välmående. Så kul och inspirerande! Om någon har tid att bli provoserad eller ta illa upp av dina bilderna och videos, så borde de säkert skaffa sig något annat att göra än följa dig 😉 Puss och kram <3

 9. Elaine Eksvärd skriver:

  Goa ni är❤️❤️ Tack dnälla och trevlig helg på er! Kram!

 10. Chatrine skriver:

  Du har sån skön stil på dina träningsinlägg – inget präktighetsnörderi utan kul och med en skön attityd. Du behöver inte vårt ok men du får det ändå – KÖÖÖÖÖR! 😀

 11. Ida skriver:

  Men va! Tycker du är peppande på alla sätt och vis. Jag blir sugen på att gå till gymmet istället !

 12. Carin skriver:

  Jag älskar dina gymbilder! Så inspirerande att se att du hinner det mellan familj och jobb! Hur många gånger i veckan tränar du?

 13. Ulrika skriver:

  Fast jag håller med om att det är sjukt tråkigt att se gymbilder. Man ser dom ju överallt, på fb, på instagram, i andra bloggar. Alla lägger upp träningsbilder, det ger liksom inget.
  Då är det roligare att se olika träningsprogram och bilder på när en faktiskt tränar, inte på svettiga träningskläder i omklädningsrum eller overksam framför en spegel.
  Det är lika inspirerande som att se att någon har duschat eller städat.

  • elaineeksvard skriver:

   haha, touché! Men det blir inte så mycket roligare. Ska försöka spexa till det nästa gång jag tar kort på gymmet, måste bara komma ihåg att ta med mig en skämskudde för alla vittnen där. 😉 <3

 14. Sanna skriver:

  Jag säger som min mormor alltid sa – Hur man än vrider och vänder på sig så har man arslet bak!

  Och så är det väl? Alltid någon som risar eller rosar. Riset kastas ibland på väldigt onödigt sätt dock.

 15. Saga skriver:

  Träningsbilder är ju det bästa! Motiverar iaf mig att gå till gymmet 🙂

 16. Emilia skriver:

  Fortsätt vittna om att du är där, du peppar mig! Nu när jag är sjuk gör du mig ännu mer taggad att dra igång så fort jag blir pigg! ☺️

 17. Sofia skriver:

  Åh vart kommer byxorna ifrån? Superfina!

 18. Cat skriver:

  Ja var kommer de snygga tightsen ifrån? Jag är själv en gymråtta, så jag gillar träningsinläggen…och kämpar med chinsen jag med:)

 19. Anna skriver:

  Haha jag läser din blogg mest för träningsinläggen, så sluta inte berätta om dinträning! Men som någon annan skrev, det är kul om man kan få läsa om själva passen eller se när du gör övningarna! 🙂 jag ska anmäla mig imorgon till min första crossfit-tävling utanför min klubb :O läskigt! Och imorgon ska jag tävla i tyngdlyftning mot folket i klubben : D många nya utmaningar nu.. Men som sagt, det är kul att höra om din träning och hur du får ihop det med vardagen. Och att du fokuserar på själva träningen och inte på bantning 🙂

 20. Emma skriver:

  :))))))

  Heja dig och heja styrka och spontanitet!
  Du ger MIG pepp iaf!

 21. Apolonia skriver:

  Godt Elaine, GODT !!!!!

 22. Johanna Sohlberg skriver:

  Nej sluta inte med träningsbilderna, dom inspirerar ju!!

 23. Monica skriver:

  Du gir meg lyst til å dra på trening når du legger ut treningsbilder. Og et spark bak til å faktisk dra på senteret å trene. Så jeg digger det.

 24. S.M. skriver:

  Du är bäst Elaine!!! <3 <3

 25. Sara skriver:

  Äh nu blir jag avis på att du tränar ju 😉 hade precis kommit igång igen efter ett ofrivilligt uppehåll och skadade en mjukdel i foten så måste vila i 3 veckor.. Ha skoj på gymmet!

 26. Therese skriver:

  Mera bilder då du tränar!!! Blir superpeppad!!!

 27. Ley skriver:

  Lägg upp det du känner får dig att må bra av att dela med dig av! Däremot är jag helt oförstående till att så många blir inspirerade av att träna genom en bild på en person från ett omklädningsrum med texten ”jag är och tränar” ? Känns som att bli inspirerad av att någon skriver ”jag lagar mat”. För mig krävs det nog lite mer än så; ett recept, och en bild på det goda slutresultatet. Annars blir det mest; ”just det, man måste laga middag idag med”. Likadant med bild från ett omklädningsrum, det är ju absolut jobbigaste precis innan man sätter igång med träningspasset, och då känner jag bara; ”just det, jag måste träna”. Däremot ett upplagt träningspass, lite motivationstips eller bilder på hur pigg och glad man är efter träningen och vad man har ork med då, ger mig inspiration.

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Hahahaha, jag förstår verkligen❤️. Antar att det är ett gäng bloggvänner med bra föreställningsförmåga. 😉 kram (älskar dig humor)

 28. Paola skriver:

  Meh!! HAHAHAHA palla moody people! Om de skiter i att se att du tränat kan de väl bara sluta följa dig?!! Sjukt paradoxalt att störa sig på det och fortsätta kolla. jag älskar dina träningspost! Blir så jäkla peppad, du motiverar mig och är min träningsförebild! Go E!

 29. ida skriver:

  Kör hårt med dina träningsinlägg! Passar det inte så behöver man ju faktiskt inte läsa det inlägget

 30. Elin skriver:

  Bra att du tränar Elaine, då får jag dåligt samvete och lyfter mitt trötta arsel till gymmet också! Nytt rekord, fyra veckor med fyra pass eller fler! Tack för pepp och skit i alla neggos.

 31. Linda skriver:

  Hahaha… jag bara älskar dig Elaine

 32. Sanna skriver:

  Jag älskar träningsinläggen! Tack vare just detta inlägg fick jag tummen ur och kom iväg till gymmet. Och vem ser jag där? Jo, dig Elaine! Gissa om jag blev ännu mer motiverad! Så tack för peppen och för en superhärlig blogg!

 33. Malin skriver:

  Älskar träningsinläggen! Och hade också som några skriver här tyckt det varit superkul att få ta del av de pass du kör. Är det något jag behöver ny inspiration till så är det just passen på gymmet.

 34. Tina kevan skriver:

  Älskar dina tränings posts!
  Du är en stor inspirstion. Härligt att du ska till min stad snart 🙂
  Kærlig hilsen,
  Tina

Lämna en kommentar